Problem sa ATI driverima

poruka: 2
|
čitano: 595
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem sa ATI driverima

ovako...imam Win7 x64 i dosad nisam imao instalirane arivere (grafa 4670), u igrama je sve radilo super, npr. u resident evilu 5 voda je perfektna kao i sve ostalo, malo prije instaliram ja ati catalyst 9.10 i sve krene nizbrdo.........u resident evilu nema više onih međuscena (filmića) samo je crna slika sa zvukom, voda je užasna s obzirom na to kakva je bila prije i osjeća se nagli pad performansi u igrama...

AMD Athlon X2 7850 BE 2.8Ghz / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor HD 4670 512MB GDDR3 / Win 7 Ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa ATI driverima
ibari91 kaže...

ovako...imam Win7 x64 i dosad nisam imao instalirane arivere (grafa 4670), u igrama je sve radilo super, npr. u resident evilu 5 voda je perfektna kao i sve ostalo, malo prije instaliram ja ati catalyst 9.10 i sve krene nizbrdo.........u resident evilu nema više onih međuscena (filmića) samo je crna slika sa zvukom, voda je užasna s obzirom na to kakva je bila prije i osjeća se nagli pad performansi u igrama...

To za vodu su ti postavke od AA i AF iskljucene, to sa filmovima nema veze sa driverima i performanse instaliraj betu 9,11 i imat ces poboljsanje u performansama.

Forever MUFC
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice