Preopterecenje C diska

poruka: 3
|
čitano: 1.100
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Preopterecenje C diska

imam problem,preopteretio sam c disk jer sam stavio malo memorije na njega,a.i greskom sam instalirao neke programe na njeg..windowsi se ne mogu upaliti...E sad,posto ni safe mode ne radi dali postoji neki nacin da obrisem nesto   sa c diska ili da prebacim memorije sa d na c a da ne formatiram? Ako moze sto brzi odgovor bio bih zahvalan...

Jedini kompjuter koji se ne može hakirati je onaj koji nije na mreži, zaključan u metalni sanduk, i zakopan 3 metra pod zemlju

0 1 hvala 0
14 godina
Preopterecenje C diska

Skini si Hirens Boot CD ili neku Live distribuciju Linuxa ili Parted Magic, snimi na CD, bootaj računalo sa tog CDa i kad se pokrene to što si skinuo, pronađi particije i samo prebaci neke fileove sa particije C: na D:.

Nakon što uđeš u windows, skini si Minitool Partition Wizard, instaliraj ga, pokreni i pronađi opciju RESIZE PARTITON, tako budeš dio slobodnog prostora prebacio sa particije na particiju.

Valentin

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Preopterecenje C diska

Si rqdio s kojim navedenim programom,da znam koji 100% radi da ne skidam bezveze s obzirom na vrijeme...i koji je nqjlaksi za rukovati a najdjelotvorniji ? i hvqla na pomoci probqt cu kada dodem   kuci..

Jedini kompjuter koji se ne može hakirati je onaj koji nije na mreži, zaključan u metalni sanduk, i zakopan 3 metra pod zemlju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice