Pozdrav,
ima netko tko se kuzi u BSOD probleme, googlao sam i googlao ali nikako nac rjesenje...
Pozdrav,
ima netko tko se kuzi u BSOD probleme, googlao sam i googlao ali nikako nac rjesenje...
Pozdrav,
Ajde samo reci odprilike kad su poceli ti problemi.. ?
Pozdrav,
Traju vec dosta, i previse... Reinstalirao sam windowse sinoc, ali i dalje mi je tako. Trebam po 5x resetirati komp da bi se uplaio bez BSOD-a.
Pozdrav,
Traju vec dosta, i previse... Reinstalirao sam windowse sinoc, ali i dalje mi je tako. Trebam po 5x resetirati komp da bi se uplaio bez BSOD-a.
Jesi testirao RAM? Ovo mi smrdi na problem sa RAM-om.
Testiraj sa http://www.memtest.org/
Ako prođe sve ok, testiraj i disk sa recimo HD Tuneom.
Navedi komponente koji imas?I code koji ti izbaci BSOD, imas temu na forumu i tamo link alata kojim to mozes provjeriti.
Pomognite preko TeamViewera jer za to služi tema a ako može nek postavi pitanje u temi o BSOD-ovima.
Odi na system properties/advanced/startup and recovery, settings/isključi 'automatically restart' i onda će ti BSoD informacija bit prikazana dokle god imaš struje ili ne odlučiš ručno restartati.
Pozdrav,
Jesi testirao RAM? Ovo mi smrdi na problem sa RAM-om.
Testiraj sa http://www.memtest.org/
Ako prođe sve ok, testiraj i disk sa recimo HD Tuneom.
Sve je ok, nema nikakvih errora.
Konfiguracija:
Motherboard: Series S EP43-DS3
Processor:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory:4096MB RAM
Hard Drive:1 TB Total
Video Card:ATI Radeon HD 4850
Operation System:Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600)
Sto se tice BSOD code-a:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1050
Jel ovo aktivno, se pomaze?
Imam neki BSOD pa ak bi netko mogao to pogledat mi, minidump vidit koji je sta je i tako.
Imas vec temu otvorenu sve o BSOD postaj im tamo svoj minidump pa ce ti neko od forumasa pomoci.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx
aha fala. mislio sam da mi netko ovak nabrzaka uleti u komp i provjeri, nisam bas sa kompom na ti :P
Dali itko tu jos to radi jel bi meni trebala pomoc s team viewer-omXD Ali meni treba pomoc na dva kompa!Imam stolno racunalno i laptop.I nikak neznam najmestit da stolno racunalo i laptop mogu prenosit jedan drugome podatke (tj.sherat)!Vidim sa stolnog racunala laptop i on mene vidi ali nemozemo uc jel trazi nekakave usere i pasworde.Sad dali bi to itko ovdje znao slozit da instaliram teamwiever i na jedan i na drugi komp pa da prvo podesi na jednom pa onda na drugom?Hvala!
Znaci stolno racunalo je povezano sa adslovim rooterom pomocu lan kabla,ali laptop nije povezan sa lan kablom nego wirelesom!I to mi zadaje problema,neznam kako to slozit.Laptop bez problema moze ic na internet isto kao i stolno racunalo ali je problem njihova medusobna komunikacija.Na obadva racunala je windows 7.
Instaliraš na obadva kompa TeamVieawer i to je to.
Pass možeš svoj staviti i sve radi ok, šeraš između njih šta hoš.
Kod mene je na 2 kompa instaliran TV već dugo i nemam problema sa šeranjem.
To ti je najosnovniji rad u workgupi.
1/ stavi fixne IP adrese na računala,
2/ provjeri da sva računala pripadaju istoj workgrupi (default je obično WORKGROUP),
3/ na jednom od računala kreiraj HOMEGROUP i zapiši password (Start>Control Panel>All Control Panel Items>HomeGroup),
4/ pridruži ostala računala u HOMEGROUP upisujuči gore spomenutu lozinku i odaberi što želiš "šerati".
Prije svega ovoga provjeri da su ti postavke mreže "Private network" a ne slučajno "Public".
moze li mi netko ocistiti komp uzasno steeeekaa -.- igrat igrice nemrem, surfat internetom, sve steeka
Ovo je moj problem: http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/problem-fps-om-igrama/174169.aspx
Pa ako netko zna što bi mogao biti problem i ako zna kako pomoći neka mi se javi. Hvala.
daj neka meni neko pomogne 5323 2342 2344 , pass 4364
Jel pomoc preko teamviewera jos aktualna za windows 8?
Ima li i jedna dobra dusa da rijesi problem sa "error 1335" sve zivo sam pokusao ne pomaze
daj neka meni neko pomogne 5323 2342 2344 , pass 4364
ja jos uvijek cekam
ako znate neki program kojim ću moći automatski prebaciti sa Nokie ili nekog Androida dio SMS-ih u Microsoft Excel 2007
Imam problem oko instalacije PhotoShopa. Tko moze pomoci neka se javi na PM, hvala puno.
Daj info i ja cu ti rjesiti
Jučer mi je jedan lik (vrlo sposoban) rušio vistu na laptopu i stavio sedmicu. I danas mi svako malo izbacuje Display driver Intel Graphics Accelerator Drivers for Windows VIsta(R) stopped responding and has successfully recovered. Pokušavala sam neš sama kao riješit al odustala sam prije nego neš ozbiljno zeznem. Kako da to riješim?
procesor: Intel(R) Core(TM) 2 duo cpu t5670 1.80 GHz
RAM: 2,00 GB
sustav windows 7 64 bitni
Na ovo misliš?
Laptop je hp 6730s
Operating system - Microsoft Windows 7 Enterprise 64-bit SP1
CPU - Intel Mobile Core 2 Duo T5670 @ 1.80GHz, Merom 65nm Technology
RAM - 2,00GB Single-Channel DDR2 (6-6-6-18)
Motherboard - Hewlett-Packard 30E8 (Intel Genuine processor)
Graphics - Generic PnP Monitor (1280x800@60Hz)
Mobile Intel 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) (HP)
Mobile Intel 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) (HP)
Hard drives - 149GB FUJITSU MHZ2160BH G2 ATA Device (SATA)
Optical drives - HL-DT-ST DVDRAM GSA-T30L ATA Device
Audio - High Definition Audio Device
pozz neznam dali je ovo aktivno ali ako je dali bi mi mogo neko pomoc ovo je moj problem http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/problem-microphonom/202050.aspx