Pola HDD mi je ''nestalo''

poruka: 5
|
čitano: 1.445
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

imao sam windows xp i ubuntu na jednoj particiji, znaci dual boot na kompu... uletio mi je neki virus na komp koji umnozava neke programe tako da mi zauzima RAM.... instalirao sam ponovno komp i stavio sam windows... windows bez service pack-a i sada sve je ok al nema mi POLA HDD Plač imam samo onu particiju na kojoj mi je bio OS ili ona na kojoj nisu bili OS... nisam siguran xD uglavnom dali postoji neki nacin da vratim tuz nestalu particiju??? kad idem u device manager HDD mi se zove : ST3250310AS

0 0 hvala 0
18 godina

Particija koja je nestala je vjerovatno ona na kojoj ti je bio Ubuntu? Ako jest, trebaš je formatirati u NTFS i vratit će se.

EDIT: Ako slučajno ne znaš kako, ideš u Control Panel - Administrative Tools - Computer Management i na Disk Menagement. Tu desno ti treba bit kako Unknown Partition.

Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 22:59 (CikaSpaso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kad sam instalirao SP2 onda mi se tek pojavila ta particija xD inace je nisam vidio.... tnx na pomoci

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja imam slican problem na windows 7 ultimate htjeo sam si instalirati windows 7 home onda nije mi cd ucitao onda mi se windows podigao kao i inace onda sam stisnuo na moje račinalo i tamo mi nije bilo D particije tj. (D diska cijelog) jer imam 2 HDD-a svaki je po 80 GB

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pola HDD mi je ''nestalo''

Vidis li u device manageru (start>control panel>device manager) 2 diska? , ako ne vide li se oba diska u BIOS-u?, jesu li oba diska ispravno prikljucena na plocu?

Ako u BIOS-u i device manageru vidis oba diska onda je problem na softverskoj razini (datotecni sustav, pogon nije mapiran...)!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 21:13 (Hardwhelper!!!).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice