Pijateljev pc nece da boota windowse?

poruka: 6
|
čitano: 1.369
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pijateljev pc nece da boota windowse?

Prijatelj me jutros zove da mu je otac neki dan isteka pc bez gašenja prije, sad mu se svaki put pali onaj meni sa opcijama za safe mode,safe mod with networking,last working configuration itd... ako odabere bilo šta od toga pc se samo opet restarta i dođe na to, ja se ne sijecam dali windows xp ima automatic repair opciju kod instalacije, pa predložite sta da isproba.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pijateljev pc nece da boota windowse?
Moglo bi biti do rama. Meni se slicno dogodilo. Neka vadi kekse i isprobava bez njih.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
Suddenly Psychotic kaže...
Moglo bi biti do rama. Meni se slicno dogodilo. Neka vadi kekse i isprobava bez njih.

šta misliš da mu je naglo gašenje oštetilo ram? mhm on ima neki ddr2 mislim, ala ko ce mu objasnit kako izvadit ram -.- , ja sam mislia da je softwareski problem.

14 godina
neaktivan
Pfff zaboravio na softversku eliminaciju. :/
Ubaci neki Linux live cd ili instalacijski od Windowsa i ako boota, softverski problem. Ako ne boota, hardverski. Ako boota ovaj od Windowsa(xp naravno) probaj repair instalacije.
16 godina
Suddenly Psychotic kaže...
Pfff zaboravio na softversku eliminaciju. :/
Ubaci neki Linux live cd ili instalacijski od Windowsa i ako boota, softverski problem. Ako ne boota, hardverski. Ako boota ovaj od Windowsa(xp naravno) probaj repair instalacije.

znaci xp ima isto auto repair opciju ko i sedmica? jer zaboravia sam nisam  godinama instalira xp nekome.

14 godina
neaktivan
Naravno da moze. Ali eliminiraj hardverski kvar tako da uspijes bootati taj cd od xp-a.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice