Ogm codec problem

poruka: 10
|
čitano: 1.933
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ogm codec problem

Skinuo sma jedna anime koji je u ovom formatu .ogm , pokušao sma sa raznim programima gom player km player, vlc, cyberlink power dvd, media player clasic ali i dalje ništa. Instalirao sam 3 vanjska codeca ali i dalje ih nemogu gledati. Konverzija također nije uspješna. Zato vas molim jel ima itko kakvu ideju kako da gledam ovaj format što trebam instalirati ili promjeniti.

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Ogm codec problem
CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 20:33 (simeparanoja).
16 godina
neaktivan
Ogm codec problem

pokušao sam sa ovim codecima: Direct show ogg vorbis filter, radlight ogg media i xiph.org open codecs i nisma uspio valjda ih još treba podesiti ali ja neznam kako , pokušat ću sa ova dva linka koja si mi dao ali reci mi gdje je na ovome drugome za download

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

na drugom ti je lista playera na raznim OS-ovima koji podrzavaju ovaj format

klikni samo na ime playera i prebacuje te na sluzbenu stranicu playera {#}

CARPE DIEM
16 godina
Ogm codec problem

Ako ni jedan od ovih programa nece da pusti ni audio ni video verovatno je fajl korumpiran ili fake.

Najbolje da potrazis u nekom drugom formatu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

"ogm" je container format, bas kao i "avi" ili "mkv", audio stream unutar doticne datoteke je uglavnom vorbis enkodiran, dok video stream moze biti enkodiran bilo kojim codecom...

http://julien.coloos.free.fr/archives/ogm/en/ogmtools.html

trazi na stranici alat pod imenom "ogminfo" i njime analiziraj svoju ogm datoteku da skuzis koji codec ti treba...

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
neaktivan
Ogm codec problem

ogminfo mi neće radi, pokrene se i u sekundi se ugasi, stavio sam ponovno skidati i tu i sa drugog izvora pa ću vidjeti da možda nije problem do samih datoteka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa to je konzolni program :D

fino otvoris cmd i pokrenes ogminfo odatle sa odgovarajucim argumentima...

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

pa to je konzolni program :D

fino otvoris cmd i pokrenes ogminfo odatle sa odgovarajucim argumentima...

znam što je, al mi se neće otvori

16 godina
neaktivan
Ogm codec problem

Izgleda da je problem u samim datotekama. Hvala svima na pomoći

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice