može pomoć oko nokijice koja mi je zablokriala prilikom nadogradnje sustava, nadogradnja je tekla normalno, no kako se usb kabel ne smije iskljčiti ili mobitel isključiti, meni se dogodila 3. opcija, laptop mi se restartao i mobitel sada mogu samo upaliti da on vibrira, nema druge funkcije, a nadogradnja se nemoze nastaviti. molim pomoc. hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poprilicno sam siguran da sam ovdje procitao kako rijesiti taj problem, pa ne budi lijen i pretrazi 'postove'.
može pomoć oko nokijice koja mi je zablokriala prilikom nadogradnje sustava, nadogradnja je tekla normalno, no kako se usb kabel ne smije iskljčiti ili mobitel isključiti, meni se dogodila 3. opcija, laptop mi se restartao i mobitel sada mogu samo upaliti da on vibrira, nema druge funkcije, a nadogradnja se nemoze nastaviti. molim pomoc. hvala
Jedino rješenje ti je dead flash.
To ti je malo kompliciranije ako još nisi s tim radio, no samo slijedi upute i uspijet ćeš.
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=1792.0
Detaljniju pomoć ćeš vjerujem sigurno zatražiti.
problem je sto je tu opcija kada mobitel možeš upaliti i odabrati način PC suite, a ja to nemogu...
Nekakava druga mogućnost?
Hvala
Pokušaj prvo ovo,a onda radi novu nadogradnju.
ne pomaze, mob nije ukljucen da mogu upisati za soft reset, a hard reset ne pomaže, probao sam više puta i dalje samo vibrira...ne prikazuje nista...