Nokia 5800 Expres music update

poruka: 6
|
čitano: 2.638
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nokia 5800 Expres music

može pomoć oko nokijice koja mi je zablokriala prilikom nadogradnje sustava, nadogradnja je tekla normalno, no kako se usb kabel ne smije iskljčiti ili mobitel isključiti, meni se dogodila 3. opcija, laptop mi se restartao i mobitel sada mogu samo upaliti da on vibrira, nema druge funkcije, a nadogradnja se nemoze nastaviti. molim pomoc. hvala

cico

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Poprilicno sam siguran da sam ovdje procitao kako rijesiti taj problem, pa ne  budi lijen i pretrazi 'postove'.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nokia 5800 Expres music
xm5800 kaže...

može pomoć oko nokijice koja mi je zablokriala prilikom nadogradnje sustava, nadogradnja je tekla normalno, no kako se usb kabel ne smije iskljčiti ili mobitel isključiti, meni se dogodila 3. opcija, laptop mi se restartao i mobitel sada mogu samo upaliti da on vibrira, nema druge funkcije, a nadogradnja se nemoze nastaviti. molim pomoc. hvala

Jedino rješenje ti je dead flash.

To ti je malo kompliciranije ako još nisi s tim radio, no samo slijedi upute i uspijet ćeš.

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=1792.0

Detaljniju pomoć ćeš vjerujem sigurno zatražiti.

Living in a world of dreams...
14 godina
neaktivan
Re: Nokia 5800 Expres music

problem je sto je tu opcija kada mobitel možeš upaliti i odabrati način PC suite, a ja to nemogu...
Nekakava druga mogućnost?
Hvala 

cico
15 godina
neaktivan

Pokušaj prvo ovo,a onda radi novu nadogradnju.

http://selinap.com/2009/04/soft-and-hard-reset-nokia-5800/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nokia 5800 Expres music update

ne pomaze, mob nije ukljucen da mogu upisati za soft reset, a hard reset ne pomaže, probao sam više puta i dalje samo vibrira...ne prikazuje nista...

cico
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice