Neki ''diskovi'' na ikonama.....

poruka: 10
|
čitano: 2.020
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Neki ''diskovi'' na ikonama.....WIN7

Imam jedan problem: Naime,jednom sam upalio komp,tj.restartirao ga i pojavile su mi se ove stvari na ikonama...Ne sjećam se je li to nakon neke instalacije nastalo ili kako..Uglavnom,samo mi pomoziteeeeeee.....:)

klas1995

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisu na svima nego na onim koje sam nedavno(u razdoblju 3 mjeseca do danas) instalirao.

klas1995

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

XD promijenila ti se ikonica shortcuta. sad sam zaboravio kak se to mijenja. Ljudi, pomozite čovjeku.

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Neki ''diskovi'' na ikonama.....

Skini ovu .bat datoteku, spremi je na desktop, pokreni i dalje prati upute.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 19:03 (deadman).
14 godina
neaktivan
RE: Neki ''diskovi'' na ikonama.....

jesam,ali ne pomaze

klas1995
14 godina
neaktivan

pomoć?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

reinstall winsa....

mozda si nesto pobro sto je rezultirato tome pa najbolje napravi "fresh start" s winsima jer tko zna sta se jos moze dogodit tak...

btw kolko imas te winse vec...

-=Every moment is another Chance=-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Neki ''diskovi'' na ikonama.....

od proslog uskrsa..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

Vjerojatno je nešto u registru oštećeno.Probaj s programom TweakUI promijeniti tu "znakić" na prečacu.tamo ideš na Explorer<Shortcut i promijeni si tu strelicu.ako ne bude išlo probat ćemo nešto preko registry editora{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

HVALA KRALJU :)

SVE POHVALE :D

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice