Ne mogu snimati dvd-ove ?!!

poruka: 29
|
čitano: 9.110
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok svima!

Ima veliki problem! fora je u tome da ne mogu da przim dvd-ove na ovom windowsu! koristim "Win xp sp3" i nece..imao sam win 7 i na njemu "Neru" i przio je kao lud a ev ima 2 dana instaliram xp sp3 nece, i nece! Probao sam s nerom. nece, skinem ashampo i opet nece! Evo imam i sliku greske sto mi javlja kod ashampo! cudno mi je da na oba imaju samo 3 brzine snimanja "1x,2x,4x" da nije to tog! Neznam nista! :( imam dosta materijala za snimanje i bas mi sad se desi too...jaoo haos majekim! Przac mi radi 100% tako da je neski softverski belaj! Pomozite...evo i sliku sam upload! :)

Hvala svima koji pomognu!

Veliki pozdrav

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Ne mogu snimati dvd-ove ?!!

Ne vide se slike...

Inače, ako ti je baš hitno, a da ne uspiješ ništa otkriti, uvijek imaš opciju bootati neku live linux distribuciju (npr. ubuntu) i unutar toga koristiti Brasero za snimanje, a poslije dijagnosticiraj problem dalje...

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 16:38 (KaeR).
16 godina
neaktivan
Alex.Mahone kaže...

Bok svima!

Ima veliki problem! fora je u tome da ne mogu da przim dvd-ove na ovom windowsu! koristim "Win xp sp3" i nece..imao sam win 7 i na njemu "Neru" i przio je kao lud a ev ima 2 dana instaliram xp sp3 nece, i nece! Probao sam s nerom. nece, skinem ashampo i opet nece! Evo imam i sliku greske sto mi javlja kod ashampo! cudno mi je da na oba imaju samo 3 brzine snimanja "1x,2x,4x" da nije to tog! Neznam nista! :( imam dosta materijala za snimanje i bas mi sad se desi too...jaoo haos majekim! Przac mi radi 100% tako da je neski softverski belaj! Pomozite...evo i sliku sam upload! :)

Hvala svima koji pomognu!

Veliki pozdrav

Jesi li siguran da je ispravna DVD pržilica? Najbolje da DVD pržilicu isprobaj na drugom računalu i kako se ponaša kod učitavanja sa dvd i zapisivanju?

Nenad
16 godina
protjeran

probaj s cdburnerxp ili ashampoo free. meni su oba radila ok.

edit: zašto si prešao sa 7 na xp?

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 16:42 (karakteran).
16 godina
neaktivan

ImgBurn  je definitivno program za te svrhe. Jednostavan, mal, a mocan.

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Radi przac probavao sam!:(

Greska na ashampu ?? Greska na ashampu ??
15 godina
neaktivan

meni treba da snimam "data" foldere gdje imam i video i svasta nesto! to a ne image :(

16 godina
protjeran
Alex.Mahone kaže...

meni treba da snimam "data" foldere gdje imam i video i svasta nesto! to a ne image :(

jel ovo ono što tražiš?

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
15 godina
neaktivan

{#}Cuy zasto...:) pa eto htio sam...imao sam virus "rootkit" koji je pravio probleme i instaliram xpsp3 :)

16 godina
protjeran
Alex.Mahone kaže...

{#}Cuy zasto...:) pa eto htio sam...imao sam virus "rootkit" koji je pravio probleme i instaliram xpsp3 :)

7 je zakon, imao sam i xp sp3 na istom lapu, ali kako radi na 7 ne može se poredit s ničim. i prži besprijekorno. vrati se na 7 i stavi avast neš se zarazit i da hoćeš.

15 godina
neaktivan

ma ja brate! Kad otvorim neru standarndo idem add data...i snimam video..ili filove neke i tako! Po

16 godina
neaktivan
Alex.Mahone kaže...

Ček malo, kažeš da si imao rootkit, a kako si instalirao XP? Na čisto ili?

Nenad
16 godina
protjeran
ovaj kojeg ti ja savjetujem je light i sposoban da prži sve što prosječan korisnik treba. vidiš mu i sam menu pa prosudi. al prije toga trk nazad na 7.
15 godina
neaktivan

jooj nemogu brate..opet reinstal izludi me to...cekanje...:( nemoj 7 please :D

15 godina
neaktivan

ma ya drug..komplet reinstal C: disk i inaliram na novo xp :)

16 godina
neaktivan
Alex.Mahone kaže...

ma ja brate! Kad otvorim neru standarndo idem add data...i snimam video..ili filove neke i tako! Po

Sinko, najprije onu data koju spominješ najprije skeniraj sa Avirom i MalwareBytes da skeniraš datoteku koju si namjeravao pržit e baš tu skeniraj. Siguran da će pojavit virus.

Sječam se ja a kao sam instalirao ko i ti i odmah sam sumnjao kako je odmah zarazila a kad slučajno skenirao sa CD u kojim je nedavno pržio nove datoteku i kad skeniram i antivirusni program reagirala. Onda sam ODMAH bacio taj CD. I skinuo nove datoteku i pržio i još jednom provjerio sa antivirusni i pokazala nema. Ako si sa Sedmice kojom je i bio rootkit a pržio si OS WIN XP PROSP3 i on automatski može sakriti virus kad pržiš na CD/DVD. To se i meni dogodilo.

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 17:06 (Nello).
15 godina
neaktivan

probat cu tay "xp burner" hvala brate

15 godina
neaktivan

Evo i ovaj..cim sam kliknuo "burn" začu se dvd i izbaci ga! Ev slike

et et
16 godina
neaktivan
Alex.Mahone kaže...

Evo i ovaj..cim sam kliknuo "burn" začu se dvd i izbaci ga! Ev slike

Demi reci jel očitava koji DVd na tom pržilici?

Nenad
15 godina
neaktivan

Kako ne razumijes...ocitava...sve radi perfektno..i prije 2 dana je snimao super...i vadio sam przac i stavljao u dr. PC radi snima!!

Evo ovdje necee!!!!

16 godina
neaktivan
Alex.Mahone kaže...

Kako ne razumijes...ocitava...sve radi perfektno..i prije 2 dana je snimao super...i vadio sam przac i stavljao u dr. PC radi snima!!

Evo ovdje necee!!!!

OK, pa jesi li skenirao sa Antivirusni programom? I šta kaže?

Nenad
16 godina
protjeran
Alex.Mahone kaže...

jooj nemogu brate..opet reinstal izludi me to...cekanje...:( nemoj 7 please :D

instalacija 7 je barem 3 puta kraća od xp.

Alex.Mahone kaže...

ma ya drug..komplet reinstal C: disk i inaliram na novo xp :)

ako MBAM i avast nisu ništa našli onda reinstal 7, a ako ni to ne pomogne morat ćeš ga odnest na servis.

18 godina

Ali zašto prvo ne pokušaš snimati pod linuxom (live distribucija, ne moraš ništa instalirati ni brisati s pc-a)? Tako ćeš eliminirati softverske probleme s tvojim windovsima; ako ni tada ne radi, onda imaš neki hardverski kvar (ako je pržilica ispravna, možda loš sata kabel ili kontroler na ploči?)

KaeR
15 godina
neaktivan

Nisam to nikad radio! Neak davno mi je jedan drug prije 4,5 godina umio da instalira unbuntu..pa sam malo uzivao u njemu..a linux nisam nikad to! neznam! _:S

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 11:59 (Alex.Mahone).
18 godina

Na ubuntu sam i mislio - a instalacija ti i ne treba, pokreneš ga s USB sticka (upute kako pripremiti stick imaš na stranicama ubuntua), i NE instaliraš; na taj način nećeš izgubiti ništa s diska, a unutar ubuntu distribucije imaš alat za snimanje CD i DVD medija (Brasero), pa možeš vidjeti radi li tamo snimanje.

KaeR
17 godina
neaktivan

Da li možda koristiš RW DVD? Kupi novi prazni dvd i onda probaj.

When all else fails - crowbar the fucker

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Na ubuntu sam i mislio - a instalacija ti i ne treba, pokreneš ga s USB sticka (upute kako pripremiti stick imaš na stranicama ubuntua), i NE instaliraš; na taj način nećeš izgubiti ništa s diska, a unutar ubuntu distribucije imaš alat za snimanje CD i DVD medija (Brasero), pa možeš vidjeti radi li tamo snimanje.

Mozel malo da mi pojasnis sistem...i kakv link da mi u poruku bacis...malo da probam to aBd..da vidim da li ce uspjeti! hvala.

18 godina
Moj youtube kanal: http://www.youtube.com/user/marijanovic191x7?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alex.Mahone kaže...
i kakv link da mi u poruku bacis...malo da probam to aBd..da vidim da li ce uspjeti! hvala.

-ubuntu... skini 10.04.2 LTS x86-destop-ISO CD ili ako baš želiš x64, najoptimalnije torrentom, snimaj na najnižoj brzini ili napravi USB. Butaš CD i radiš..

-no problem koji imaš trebaš riješiti. Provjeri kabele, drivere za chipset i malware... i sve se kvari, pa i pržilice.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice