Mozilla problem

poruka: 5
|
čitano: 2.264
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mozilla problem

Evo mislio sam slusati radio na internetu ali mi se pojavlja sljedeci problem....Treba instalirati neki plugin i onda kad stisnem download plugin ne zeli mi ga pronaci(slika 1)idem na manual install i wmp11 mi downloada(plugin),idem instalirat i pise da ima vec verzija nova ili postojuca......kako to rijesit?

e da imam jos jedan problem.....kad zelim otvoriti neki link stalno mi otvara internet explorer a ne firefox.....kako to namjestiti?

slika 1 slika 1
Suzuki GSXR 1400
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 0:05 (Suzuki GSXR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mozilla problem
Suzuki GSXR kaže...

Evo mislio sam slusati radio na internetu ali mi se pojavlja sljedeci problem....Treba instalirati neki plugin i onda kad stisnem download plugin ne zeli mi ga pronaci(slika 1)idem na manual install i wmp11 mi downloada(plugin),idem instalirat i pise da ima vec verzija nova ili postojuca......kako to rijesit?

e da imam jos jedan problem.....kad zelim otvoriti neki link stalno mi otvara internet explorer a ne firefox.....kako to namjestiti?

How to make Firefox the default browser

Nisam slušao radio preko firefoxa, probaj preko Winampa....

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan

nitko nezna ovaj drugi problem???

Suzuki GSXR 1400
16 godina
protjeran
Suzuki GSXR kaže...

Znam ja za problem a znam i za rijesenje.Kad konstatno pokreces Mozilu i IE.Tj kad prelazis sa jednog na drugo imas opcuiju da postavis Mozilu kao osnovni browser.Stisni kvadratic i OK i to ti je rijesenje.

To vezano za plugin Control Panel add remove programs i pogledaj imas li taj plugin instaliran ili ne.Moguce da ti trazi Real player sto je u vecini slucajeva za taj slucaj slusanja radia ili gledanja TV na Mozili.

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
16 godina
neaktivan
311008 kaže...
Suzuki GSXR kaže...

Znam ja za problem a znam i za rijesenje.Kad konstatno pokreces Mozilu i IE.Tj kad prelazis sa jednog na drugo imas opcuiju da postavis Mozilu kao osnovni browser.Stisni kvadratic i OK i to ti je rijesenje.

To vezano za plugin Control Panel add remove programs i pogledaj imas li taj plugin instaliran ili ne.Moguce da ti trazi Real player sto je u vecini slucajeva za taj slucaj slusanja radia ili gledanja TV na Mozili.

ok ty ali prvi problem je rijesen kao sto sam rekao,a drugi problem cu pokusati rijesiti..............LOCK!

Suzuki GSXR 1400
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice