Imam office 2003 original instaliran na comp. ali je na engleskom, kako ga prevesti na hrvatski?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
naučiti engleski
ne to, to je samo service pack za language pack. treba prvo instalirati language pack a onda ići u Word Options , pa naći Language options i postaviti na hrvatski
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
ne to, to je samo service pack za language pack. treba prvo instalirati language pack a onda ići u Word Options , pa naći Language options i postaviti na hrvatski
Da, točno ... isprika na krivom linku, sad vidim da je ovo jedva 9MB a kompletan MUI sa SP3 je oko 110MB (raspakiran, spreman za instalaciju).
Sad više ne nalazim na MS-ovim stranicama za download ... zar nije toga prije bilo ? ili je to dolazilo samo na orig. dvd-ovima ili u nekom developer paketu ?
Pa jednostavno je...Progooglaš "ms office 2007 craotian language pack".
Kada se skine pokreneš instalaciju i kada se dovrši Start > Microsoft Office > Microsoft Office Tools > Microsoft Office Language Settings i umjesto engleskog staviš hrvatski i to je sva mudrost 
Ima i slika jer ona govori 1000 riječi..
Kada se skine pokreneš instalaciju i kada se dovrši Start > Microsoft Office > Microsoft Office Tools > Microsoft Office Language Settings i umjesto engleskog staviš hrvatski i to je sva mudrost 
Pa je,tako je stavljeno ali je i dalje Word,Power point itd. na engleskom
Pa je,tako je stavljeno ali je i dalje Word,Power point itd. na engleskom
Onda nisi skinuo odgovarajući language pack (meni je to isto jedno vrijeme bilo veliki problem jer sam stalno skidao isti language pack)