Messengeri

poruka: 4
|
čitano: 1.039
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Messengeri

Pozdrav, doskora sam koristio MSN, ali mi se jednostavno nije sviđao više.

U međuvremenu sam promjenio mail, tako da sam sad na gmailu, probao sam se logovati preko svog MSN-a i nije htijelo, zatim sam skinuo   google talk, i oduševljen sam, program je mali, nije napadan, nije kičast, ali ne mogu da dodajem adrese sa hotmaila.

Ima li ikakve šanse da na google talk imam i hotmail adrese ? Ako nema, koji mi program preporučujete da prodžava i hotmail i gmail, da nije veliki, kičast etc..

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Messengeri

Nemožeš u njemu koristiti msn messaging. Preporučam ti Digsby, on može odjednom koristiti sve poznatije IM servise

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Messengeri
mind_challenge kaže...

Nemožeš u njemu koristiti msn messaging. Preporučam ti Digsby, on može odjednom koristiti sve poznatije IM servise

Ima li šta drugo da preporučuješ, digsby sam prije koristio i nije po meni nešto :D

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
17 godina
Re: Messengeri
ulinsky kaže...
mind_challenge kaže...

Ima li šta drugo da preporučuješ, digsby sam prije koristio i nije po meni nešto :D

Trilian astra, Miranda, Pidgin...

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice