"lag" tipkovnice u igrama(problem s kontrolom)

poruka: 7
|
čitano: 1.818
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kada igram FPS i RPG igre odnosno one u kojim ja direktno tastaturom i misem kontroliram lika igra mi se otme kontroli.

npr ako pritisnem w da ode naprijed on ide tako 5-6 sec i nemoze prestat i tako za sve kontrole.

ovaj problem mi se dogada od istalacije nove graficke(bar mislim) i ljudi po mnogim forumima govore da je problem ATI TOOL ,ali nevjerujem posto kad ga iskljucim problem se nastavi.

molim vas pomozite ovo se dogada na zasad ovim igrama:wow,cod2,cod4,prince of persia,oblivion,area51....

moja knfiguracija je:

AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+

2.0 GB RAM

ATI Radeon HD 2600 XT

HVALA UNAPRIJED!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: "lag" tipkovnice u igrama(problem s kontrolom)

Skini nove drivere i stavi sve na default.

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×2.4GHz 8MB, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte HD2400XT HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W
17 godina
neaktivan

Uh... I ja sam imao isti problem... Samo sto se meni to desavalo u CoD2... PS/2 tastatura? Ako jeste ja sam problem resavao tako sto bih iskljucio tastaturu i ponovo je ukljucio, bez gasenja kompa... Nikad nisam uspeo skontati u cemu je bila caka ali nakon reinstalacije windows-a, par meseci kasnije, problem je bio resen :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Processor kaže...

Skini nove drivere i stavi sve na default.

koje drivere :P?
16 godina
neaktivan

Dal se problem manifestira i sa koristenjem misa ili samo tastature?

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
17 godina
neaktivan

Imaš preslabi komp za te igre gdje ti se to javlja.Procesor ti ne stigne obraditi sve sve podatke,pa ti lik u igri još neko vrijeme ide u tom smjeru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smajli kaže...

Uh... I ja sam imao isti problem... Samo sto se meni to desavalo u CoD2... PS/2 tastatura? Ako jeste ja sam problem resavao tako sto bih iskljucio tastaturu i ponovo je ukljucio, bez gasenja kompa... Nikad nisam uspeo skontati u cemu je bila caka ali nakon reinstalacije windows-a, par meseci kasnije, problem je bio resen :)

UPALILO JE!!!
hvala puno cini se da cumorat nabausb tipkovnicu-.-:D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice