ee ovako kad upalim računalo normalno se pali i kad se počne punit ono za windows dogodi se pogreška probo sam rušit windows al pojavi se u setup-u neki error evo pogledajte šta mi izbaci kad ga upalim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ee ovako kad upalim računalo normalno se pali i kad se počne punit ono za windows dogodi se pogreška probo sam rušit windows al pojavi se u setup-u neki error evo pogledajte šta mi izbaci kad ga upalim
Meni se čini da je to zbog HDD-a .
Jesi probao neki drugi HDD ?
Nisam
Nisam
bar mozes da kazes sta je pisalo....imao sam takav problem, i nije otisao hd nego kabal koji povezuje hd sa maticnom
ma usliko sam sliku sam zaboravio je stavit evo:
meni je bilo drugacije....koji je to os? pazi, ako imas drugi hd probaj sa njim
ma neam drugi hd os je winxp
Probaj ovo .
taj sam i ja problem imao sa svojim starim hdd-om...probaj ga očistit od bed sektora i formatirati....ako ne onda novi hdd...
izvadi hd od nekog druga utakni kod sebe i ako radi kupujes novi hd a ako ni tako nece, probaj kabal koji povezuje hd i maticnu mozda on zeza
Imam grafičku Ati radeon 2600 xt i ponekad je pri paljenu dolazio plavi ekran s errorom, nakon čega se komp restartao. Mislio sam da je možda zbog prašine pa sam malo usisao kučište i lagano prebrisao i ispuhao komponente. Sve sam to pažljivo uklonio, da ne poremetim neku komponentu. Nakon toga, pokušao sam upaliti komp i kad se dignu windowsi, radi minutu i to dosta šteka, nakon čega se pojavi ekran u tisuću boja, pojavi se plavi ekran s bojom, sve treperi i komp se restarta i tako u nedogled. Znači, čim dodje do desktopa komp zašteka i restarta se. maknuo sam tu grafičku i spojio na integriranu i sad radi normalno. Znači, nešto je s grafičkom. Da li 'ko zna što bi to moglo biti, dal se isplati popravak il moram novu grafičku kupit.
Hvala!