PC mi je odjednom nije htio ucitati ni jednu stranicu osim google rezultati , te se jako usporio. Probao sam otici na internet s drugog pc-a isve je normalno radilo , te sam resetirao router ali nije pomoglo .Resetirao sam pc ali je to samo pogorsalo stvari , trebalo mu je jako dugo da prode welcome , i kad je konacno dosao do desktopa bio je jako spor , stalno se zamrzavao neki programi nisu reagirali , medu kojima je i antivirus Bitdefender .Sad mi je htio uci u facebook , gmail , dropbox ( koji je bez problema radio za razliku od utorrenta)... Kad sam usao u safe mode - networking sve je normalo radilo te sam skinuo Aviru i sve skenirao ali bez rezultata. Probao sam pocistit sa CCleaner-om i pobrisat sve igrice i programe koji mi nisu trebali ali ni to nije pomoglo.
Ako netko ima neki prijedlog sta da pokusam , molim neka napise jer neznam sta da vise radim.

znači sad si bez Antivirusa trenutno onda ok sad bi trebalo malo počistit neko smeče.Skini AdwCleaner na Desktop pa ga onda pokreni i klikni Search, kad završi izbacit če Log kojeg Copy-Paste tu na forum i onda nakon toga klikni Delete u tom programu.
,ne crackiram i nemam problema!No,opet i taj crack se uvjek moze scanirati sa Malwarebytesom.