Kako u winampu maknuti nešto iz ML

poruka: 5
|
čitano: 1.150
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

U Media Library imam on importane pjesme od jedne grupe. Ja sad to želim obrisati, no ne znam kako, nigdje nema opcije delete ili nešto. Kako da maknem izvođaće iz playliste?

Pozz & Tnx

http://www.speedtest.net/result/294786147.png

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jednostavno označi pjesmu u media library i stisni tipku delete.

a više pjesama brišeš tako da klikneš na prvu, držiš shift i klikneš na zadnju (ako su u nizu) i onda stisneš tipku delete. ako nisu po redu drži tipku control i klikaj po onim pjesmama koje hoćeš izbrisati i onda tipka delete

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako u winampu maknuti nešto iz ML

Da.. Sve sam pobrisala i kad sam ponovo pokrenula Winamp je nestalo sve... Skužih... Ali trebali bi dodati opciju brisanja albuma, izvođaća etc.

http://www.speedtest.net/result/294786147.png
17 godina
neaktivan

Imam pitanje vezano za Winamp ili više za njegovu ikonu, kako mogu njegovu ikonu staviti u quick launch tamo je bila a onda sam ju maknuo nemam pojma kak?! I sad ja zbunjola neznam to vratiti. Pa ukoliko je neko voljan pomoč, molio bih lijepo. I ako se to može napravit vezano za ikone drugih playera ili nekog explorera tipa Mozile Firefox, kako ih je moguće staviti u taj quick launch?! Hvala na razumijevanju i pomoči " za nas neznalce ". Možda pitanje i ne spada ovdje, ali stvarno neznam gdje da to postavim. Thanks!!

Bitno je očima nevidljivo, ali je zato ušima čujno!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako u winampu maknuti nešto iz ML
Kimax kaže...

Imam pitanje vezano za Winamp ili više za njegovu ikonu, kako mogu njegovu ikonu staviti u quick launch tamo je bila a onda sam ju maknuo nemam pojma kak?! I sad ja zbunjola neznam to vratiti. Pa ukoliko je neko voljan pomoč, molio bih lijepo. I ako se to može napravit vezano za ikone drugih playera ili nekog explorera tipa Mozile Firefox, kako ih je moguće staviti u taj quick launch?! Hvala na razumijevanju i pomoči " za nas neznalce ". Možda pitanje i ne spada ovdje, ali stvarno neznam gdje da to postavim. Thanks!!

označi ikonu winampa , stisni i drži lijevi gumb miša i povuci ikonu winampa na  quick launch traku. i tako za svaki program koji želiš staviti tamo

a ak ti to ne šljaka , deinstaliraj winamp i ponovno ga instaliraj pa će automatski staviti ikonicu na quick launch
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice