Kako spržiti?

poruka: 9
|
čitano: 1.100
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kako spržiti?

Kako da spržim .iso od windowsa xp da mi bude bootabilan?

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kako spržiti?

Kao i svaki drugi image. Ne cinis ti nista posebno po tom pitanju, ili je image bootabilan ili nije, ti ga mozes samo sprziti takvog kakav je.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
15 godina
rustweaver kaže...

Kao i svaki drugi image. Ne cinis ti nista posebno po tom pitanju, ili je image bootabilan ili nije, ti ga mozes samo sprziti takvog kakav je.

A kojim rogramom da spržim? :D

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
16 godina
protjeran
luxxxfromhell kaže...
rustweaver kaže...

A majke ti kako ti uopce upalio comp i dosao na forum?! www.google.hr -> ključne riječi: burning, nero, how to, prženje cd-a, bootabilni windows xp, how to burn xp from image...

powered by sashab
16 godina
neaktivan

Evo ti npr ja koristim CDBurnerXP, malen, besplatan radi sve sto bi i trebao. Pravo osvijezenje u odnosu na preglomazni Nero.

17 godina
rustweaver kaže...

Evo ti npr ja koristim CDBurnerXP, malen, besplatan radi sve sto bi i trebao. Pravo osvijezenje u odnosu na preglomazni Nero.

Nero i nije preglomazan kad se iz glomaznog paketa instalira samo ono potrebno. U mom slučaju Nero Burning Rom (za prženje),Wave editor (za konverziju šestokanalnog AAC zvuka u AC3) i Cover editor (za laganu izradu omota).

www.hrphotocontest.com
15 godina
sashab kaže...
luxxxfromhell kaže...
rustweaver kaže...

A majke ti kako ti uopce upalio comp i dosao na forum?! www.google.hr -> ključne riječi: burning, nero, how to, prženje cd-a, bootabilni windows xp, how to burn xp from image...

omg jesi li ti ikada čuo za frendove? {#}

16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Nero i nije preglomazan kad se iz glomaznog paketa instalira samo ono potrebno. U mom slučaju Nero Burning Rom (za prženje),Wave editor (za konverziju šestokanalnog AAC zvuka u AC3) i Cover editor (za laganu izradu omota).

Ok, to je sad vec stvar osobne preferancije, ja volim minimalizam. Niti jedan od alata s kojima nero dolazi (izuzev onoga za przenje) meni ne treba...

17 godina
Kako spržiti?

Svakome po volji,ja ipak još najviše vjerujem Neru (dugogodišnja ljubav){#}

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice