pozdrav
Kako da spojim 2 titla u jedan. probao sam s workshopom 4 , s subtitle editorom i nisam uspio
pozdrav
Kako da spojim 2 titla u jedan. probao sam s workshopom 4 , s subtitle editorom i nisam uspio
Subtitle Workshop
tools->join subtitles nakon tog se otvori novi prozor gdje klikneš add, dodaš titlove sa harda i na kraju klik na join
Subtitle Workshop
tools->join subtitles nakon tog se otvori novi prozor gdje klikneš add, dodaš titlove sa harda i na kraju klik na join
u ovoj verziji 4 ne vidim nigdje te opcije
Onda preuzmi neku stariju verziju!
kak nisi uspio sa subtitle editorom ?
gdje je problem bio?
Ja imam v2.51 (2004. godina) pa ima.
Ima keyboard shortcut Ctrl+J.
edit: nije valjda da su izbacili tu opciju?!
Ja imam v2.51 (2004. godina) pa ima.
Ima keyboard shortcut Ctrl+J.
edit: nije valjda da su izbacili tu opciju?!
Evo baš sad pogledao i u mene ista verzija, sve radi normalno i što je najbitnije jednostavno je.
Neznam kako. mozes pomoci?
kak nisi uspio sa subtitle editorom ?
gdje je problem bio?
Neznam kako ?
ucitas prve tilove u jedan prozor i druge titlove u drugi prozor
nakon toga skopiras druge titlove i pastas ih u prve titlove u source view i nakon toga samo podesis im vrijeme spremis
to bi trebalo bit to
no moze bit da je jednostavnije sa subtitle workshopom
Zašto ne skinešv2.51 i kraj priče??
nakon toga skopiras druge titlove i pastas ih u prve titlove u source view i nakon toga samo podesis im vrijeme spremis
to bi trebalo bit to
evo samo jedno pitanje kakoo nnajbrze podesiti vrijeme
to bi trebalo bit to
evo samo jedno pitanje kakoo nnajbrze podesiti vrijeme
zaokruzis ono sta trebas i deni klik "show selected lines later/earlier" i onda te koje si zaokruzio mices po sekndu ili vec koliko si namjestis
Ekipa,
Hmm.. Spojim dva titla u jedan pomoću subtitle workshopa i zalijepim ih(ga) u film te kasnije mi se istodobno prikazuju i prvi i drugi titl na ekranu. U čemu je problem? Kako to da se vremena prikazivanja nisu "nadoštiklala"? Nadam se da razumjete..
Evo, možda ti ovo pomogne: http://beans.seartipy.com/2007/10/08/how-to-join-or-split-video-subtitle-files-using-subtitle-workshop/
--- error---
To sam i radio..
možda sam jedino grešku u FPS-ima pravio... probati ću staviti na 23.976 jer je film na toliko FPS-a! Pa ćemo vidjeti rezultat..