Instalacija win zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.561
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Instalacija win

znaci kada idem istalirat nove win jel je jedan decko samo preko win xp instaliro win 7 i pito me jel znam kak rjesit to da bude samo 1 win , i krecem na boot meni tipkovnica dotle radi mogu stisnut esc za boot menu i kada mi ude u boot menu nece ni gore ni dole  a reko mi jedan decko da odem pod setup,bios i tamo da namjstim da se odmah buta sa cd-a sam od sebe i namjestim i kaze booting from cd i nakon nekoliko sekundi pise; pres any key for boot from cd ,ali problem je u tome sta mi tipkovnica nece reagirat(dali je stavr u tome sta je tipkovnica na usb ili)

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPsoTyDtl_HwZ5R5fTZrAfs7IwehvnDhjzVMVdST2C2Oyweewr2CkoikE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Instalacija win

posudi od nekoga PS/2 tipkovnicu pa onda probaj..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Instalacija win
Mcbuzz kaže...

znaci kada idem istalirat nove win jel je jedan decko samo preko win xp instaliro win 7 i pito me jel znam kak rjesit to da bude samo 1 win , i krecem na boot meni tipkovnica dotle radi mogu stisnut esc za boot menu i kada mi ude u boot menu nece ni gore ni dole  a reko mi jedan decko da odem pod setup,bios i tamo da namjstim da se odmah buta sa cd-a sam od sebe i namjestim i kaze booting from cd i nakon nekoliko sekundi pise; pres any key for boot from cd ,ali problem je u tome sta mi tipkovnica nece reagirat(dali je stavr u tome sta je tipkovnica na usb ili)

Negdje u biosu moraš uključit opciju USB Keyboard support ili najlakše spoji si PS2 tipkovnicu samo dok ne instaliraš windowse, onda ju samo isključi i spoji tu na USB.

Valentin
14 godina
neaktivan
Instalacija win

probo sam ali u tom ps2 utoru su mu iglice od te tipkovnice

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPsoTyDtl_HwZ5R5fTZrAfs7IwehvnDhjzVMVdST2C2Oyweewr2CkoikE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mcbuzz kaže...

Ajde napiši o kojoj se matičnoj ploči radi, daj popuni rubriku moj pc, ne možeš tražit da ti se pomogne a ni konfiguraciju nisi napisao.

Valentin
16 godina
neaktivan
Mcbuzz kaže...

Kako mu je to uspjelo ??{#}

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
14 godina
neaktivan
Instalacija win

maticna       Abit KN9 SLI

grafa               nVIDIA GeForce 210

Procesor      AMD Athlon 64, 2400 MHz (12 x 200) 3800+

ram                 1gb

napajanje       400w

a sestra mu je povukla tipkovnicu i ostale iglice unutra

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 19:20 (Mcbuzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mcbuzz kaže...

maticna       Abit KN9 SLI

grafa               nVIDIA GeForce 210

Procesor      AMD Athlon 64, 2400 MHz (12 x 200) 3800+

ram                 1gb

napajanje       400w

a sestra mu je povukla tipkovnicu i ostale iglice unutra

E to se traži, sada uđi u BIOS (ulazi se pritiskom na delete), kad uđeš u bios dobiješ kao na slici 1, zatim odaberi INTEGRATED PERIPHERALS, dobiješ kao na slici 2, zatim pronađi opcije USB KEYBOARD SUPPORT VIA i USB MOUSE SUPPORT VIA, obje opcije stavi na BIOS, umjesto OS kako je po defaultu.

Sada moraju radit USB tipkovnica i miš, ovo ne utječe na njihov rad u OSu.

SLIKA 1 SLIKA 1
SLIKA 2 SLIKA 2
Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice