IE9 problem

poruka: 10
|
čitano: 3.105
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IE9 problem

Imam Windows 7 ultimate 64bit i na njega sam nedavno instalirao IE9 jer njegovom instalacija bim mi trebala omogučiti igranje Company of heroes online-a,ali on mi je pri instalaciji napisao da nes nevalja i da nemogu instalirat.Pa sam pokusao instalirati 32bitnu verziju koja mi je isto prijavila neki problem.Te nakon nekog vremena nadjem ja nekakvu drugaciju instalaciju te pokusam instalirati(64bit verziju) i on pred kraj prijavi da vec jedna takva verzija ima na kompu.I nakraju sam nasao instalacijski folder od IE9 64bit i IE9 32bit.Pregledao sam dali mogu obrisati ali nema uninstall te u   windowsima(ono uninstall or change program)uopce nema....i pregledao sam da nije u windows updates,nema ni tamo.Kako da sad to obrisem,da samo obrisem foldere ili?

Hvala

P.N.V.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: IE9 problem

imaš u add/remove programs   klikni sa lijeve strrane view instaled updates i pronađi dole piše ti IE9 i sam uninstaliraj

16 godina
neaktivan

Nema ga tamo :S

P.N.V.
15 godina
crazytonipnv kaže...

Nema ga tamo :S

mora bit

http://techtrickz.com/wp-content/uploads/2010/09/Uninstall-IE9.jpg

16 godina
neaktivan
IE9 problem

evo uspio sam nac :D....eto sto zurba radi :S

hvala

P.N.V.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pazi sto radis s brisanjem ie9. dok sam ga bacao dole, gad mi je nest sjebo i moro sam rusit winse.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
ja ga danas deinstalirao i nikakvih problema
makno ga da mogu stavit službeni kad dođe
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
neaktivan
IE9 problem

E ljudi opet isti problem...nemogu instalirati IE8 jer mi je IE9 jos uvijek instaliran ali ga sad nema u onome za brisat programe(i restartirao sam komp) :O

P.N.V.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj pod "Turn Windows features on or off"

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 21:07 (D4RKL1NG).
16 godina
neaktivan
IE9 problem

sad mi tamo pise IE8 O.o....ma necu ni sebe ni vas vise zaj. s ovim....jel ima negdje za skinit posebno ono windows server 2003 sto se inace instalira uz IE,jer mi to treba za onu igru...ja sam trazio al nisam bas nasao :S

P.N.V.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 21:39 (crazytonipnv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice