ICQ problem

poruka: 9
|
čitano: 1.445
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ICQ zezaaaa

Dobro veće svima...Mislim da sam malo fulao temu pa bi zamolio modove da ju negdje premjeste jer sam u žurbi , a nisam znao kud bi ju stavio...

Ugl ., jučer izašao icq 6.5 , skinuo ga instlirao sve uredno radilo, cak sam i vidio neka poboljšanja, dok mi se danas desi ovo :

http://www.postavi.com/images/bf9mdj19ilexh2ghmybb.jpg

Opcije nisam ništa dirao, znači to mi se pokaze kad napisem poruku i sitnsem enter, probao ignore i sve to , i da niije uope problem u icq jer sam sad stavio onaj stari 6.0 i isti problem..

Pa eto ako se netko susreo s tim problemom i zna ga riješit neka to podijeli sa mnom...Cool

Tnx...

Šaljem sve igrice za 20kn poštom...PES 2009,FIFA2009,Crysis warhead, Cod5,Nfs undercover, Tomb raider underworld, Far cry 2, fm9 ,stalker clear sky , fall out 2 , nba 09 ...Sve sam ja skinuo i isprobao .. Za sve upite na PM...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: ICQ zezaaaa

I meni isto ICQ 6.5 steka.Prvo sam instalirao verziju 6.0 ali kada sam mislio se u logirati poslali su mi da ako zelim se ulogirat moram skinuti novu verziju.A to je bas  ova koja ne valja6.5.Skinuo sam instalirao ali neka greska.napislo mi je kao da ne valja nesto u konfiguraciji i da reinstaliram program,jer navodno ce mi se popraviti.Ako netko ima takav problem sa tom verzijom molim da mi pomognu.

17 godina
neaktivan
ICQ problem

Stovani forumasi jel mozda netko ima problem sa logiranjem na ICQ? Vec par dana se nemogu spojit nikako te mi izbacuje grasku kao na slici:

Verzija je 6.5. Reinstal ne pomaze. Jel moguce da je do njih?

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 14:44 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ICQ problem
F1-IVO kaže...

Stovani forumasi jel mozda netko ima problem sa logiranjem na ICQ? Vec par dana se nemogu spojit nikako te mi izbacuje grasku kao na slici:

Verzija je 6.5. Reinstal ne pomaze. Jel moguce da je do njih?

Iznenađen sam da postoji netko tko još koristi ICQ. Osmijeh

Jesi li pokušao sa nekim drugim klijentom?

Press any key to continue or any other key to quit.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2009 4:26 (andy0101).
17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Jesi li pokušao sa nekim drugim klijentom?

Primarno koristim ICQ i ne mislim prelazit na drugo.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
neaktivan

Mislio sam samo na klijent, ne na protokol. I ne za stalno, već za eliminiranje uzroka problema. Ako se možeš ulogirati na svoj ICQ račun iz neke druge aplikacije (klijenta) (kao što su Miranda IM, Trillian i Pidgin) to bi značilo da nije problem u njihovom serveru niti u korisničnom računu, već u samoj ICQ aplikaciji na tvojem računalu (ili u firewallu koji blokira ICQ aplikaciju).

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Mislio sam samo na klijent, ne na protokol. I ne za stalno, već za eliminiranje uzroka problema. Ako se možeš ulogirati na svoj ICQ račun iz neke druge aplikacije (klijenta) (kao što su Miranda IM, Trillian i Pidgin) to bi značilo da nije problem u njihovom serveru niti u korisničnom računu, već u samoj ICQ aplikaciji na tvojem računalu (ili u firewallu koji blokira ICQ aplikaciju).

Aha. Ma reinstalirao kompletno icq, ugasio firewall. Budem probao sa nekim drugim klijentom pa cemo vidjet.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Aha. Ma reinstalirao kompletno icq, ugasio firewall. Budem probao sa nekim drugim klijentom pa cemo vidjet.

Kakvo je stanje?

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Kakvo je stanje?

Eto morao sam reinstalirat (ponovo) ICQ, pocistit registry i otvorit novi racun jer stari je misteriozno nestao tj. nikako se sa svojim user nameom i passom nisam mogao logirat. Nemam pojma zasto. Bitno da sad radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice