Hp problem

poruka: 10
|
čitano: 2.488
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hp problem

pozdrav,

ovako imam hp printer i sad sam prvi put mjenjao boju i rekao mi je tip u prodavaoni sad dok sam kupio da tu zamjensku boju stavim u printer a da moram čipa stavi prvo i sad sam ve to napravio i stavim boju i još uvijek mi pokazuje da nema boje a printa..pa sad ako neko zna kako bi se resetirao taj čip ili što več da bi pokazivalo dobro...hvala unarijed

inače printer mi je hp photosmart 109a

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hp problem

ajde ljudovi pa niko nije ima ovakav problem

14 godina
neaktivan

Pogledaj dali ti ovo pomaže 

MCentarM
15 godina
neaktivan

da ja to sve napravim...ali kad otvorim hp program..onda mi on pokazuje da je boja prazna a stavim puno..pak neznam kako to riješiti..navodno treba resetirati nekkao to...

14 godina
neaktivan

Eh..pokušaj malo proguglati po netu ili po drugim forumima,nisam još imao potrebe resetirat printer :O

http://forums.techarena.in/guides-tutorials/1100227.htm

MCentarM
17 godina
neaktivan

za hp-ove pisace se ne preporucuje koristenje zamjenskih boja..

15 godina
neaktivan

a zašto? Pa u trgovini su mi rekla da nemaju orginalne nego samo zamjenske

14 godina
protjeran
Hp problem

Ovisno o dobavljaču, odnosno proizvođaću zamjenskih boja, može se naletit na jako loše boje koje naposljetku uvjetuju onečišćenju glave printera pa je potrebna česta kalibracija i čišćenje(vidi upute od printera). Također, svaki nestručan hardverski zahvat na pisaću uvjetuje prekidu garancije na isti.

Avira+FPF+TF+SAS+Sendori
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

u trgovini ce ti reci bilosto samo da ti prodaju..za hp se oduvijek zna da ima problem sa zamjenskim bojama nakon cijih koristenja se mozes (ali i ne moras) pozdraviti s printerom..originali jesu skupi al na to si trebao biti spreman kad si kupovao printer..kad kupujes printer prvo gledaj cijenu boja i dal ima zamjenskih i po kojoj cijeni u jesu li kompatibilne sa modelom pisaca..epson se u tome pokazao najbolji samo sto noviji modeli nemaju zamjesnkih boja..

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 8:51 (Vesperian).
15 godina
neaktivan

a jbg sad....nema veze hvala ti puno...pa ionako za svaki printer je "štetno" korisiti zamjenske boje tako da... nisam znao to za hp..uvijek sam koristio canon i veli mi frajer da on koristi hp več puno godina i da nije imao problmea...a sad ako imam sreće bit če valjda sve ok..:)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice