Hamachi problem

poruka: 15
|
čitano: 2.071
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Hamachi problem
pitanje

Ni u jednoj igri u lobbyu se ne vidim s prijateljem. On je vidi mene, niti ja njega...
Inace ja koristim bezicnu vezu na glavni PC...
A moj je prijatelj na tom glavnom PCu...
Tako da je on prakticki na drugom katu samo...
U hamachiu se uredno vidimo, ali u igri ne...
pomoc :(

PC: QX9650 4.0 GHz // XFX nForce 790i Ultra SLI // 9800 GX2 Quad SLI(750-2200 MHz) // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1400 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hamachi problem
razliciti os-ovi??
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
odjavljen
autorov komentar

ne...Vista Ultimate na oba....

PC: QX9650 4.0 GHz // XFX nForce 790i Ultra SLI // 9800 GX2 Quad SLI(750-2200 MHz) // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1400 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
17 godina
neaktivan
eto vista, siguran sam da je do nje, zajebavo sam se sa tim do besvjesti ali nista na oba su bili vista.

ja ti nemrem pomoc :(
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan

mislim da nema veze OS, moj frend diže servera na linuxu, ja se uredno spajam na njega s xp-om, za vistu neznam... o kojoj igri se radi, da li obadva imate svoj hamachi account? možda je problem kaj ste na istoj mreži...

Gateway P-7807u 17" WXGA+ / Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz / 4GB DDR3 RAM / 320GB 7200RPM HD / GeForce 9800M GTS
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 13:53 (markbodin).
17 godina
Hamachi problem

cek malo...ti si bezicno povezan sa njegovim racunarom? pa sto ce ti onda hamachi ako ste vec u lanu?

pa to ti je onda samo do viste...u visti nariktaj da vidite jedan drugome public folder ili neki drugi sherani folder...

tj spoji ta dva racunara u mrezu... a ako vidite jedan drugome sherane foldere onda je mozda firewall kriv...ma moze biti puno razloga zasto to ne radi samo moramo eliminirati jedan po jedan...

hmmm...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ako ste na istoj mreži, onda ti treba njegov IP (interni). U biti, ako središ da možete slati fileove jedan drugom, onda će i MP raditi.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu,evo pitanja:Upalim hamachi,idem upisat postojeću mrežu,upišem sve ali kad stiskam >pristupi< onda neće,niti se prozor zatvara ni ništa.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
a ako netko zna odgovor kako prek hamachia napravit uspjesno ping preko neta oba dva os-a vista??
17 godina
neaktivan
Hamachi problem

Niko da mi odgovori.Na ovom forumu samo meni niko ne odgovara na poruke i teme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malarkey kaže...

Ni u jednoj igri u lobbyu se ne vidim s prijateljem. On je vidi mene, niti ja njega...
Inace ja koristim bezicnu vezu na glavni PC...
A moj je prijatelj na tom glavnom PCu...
Tako da je on prakticki na drugom katu samo...
U hamachiu se uredno vidimo, ali u igri ne...
pomoc :(

ja isto imam dva kompa,oba su bezicna,i uredno radi hamachi,koju igru igrate?
ja sam igrao cod2 i cod4,samo ides npr cod4mp i start new server i stavis lan i mora te naći,ali trebas imati
crack za server ako imas pirat,ak trebas taj crack javi se na xf:luka2910,objasnim ti jos ak nekj nisi skuzio
17 godina
neaktivan
Hamachi problem

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 23:29 (izbjeglica).

0 0 hvala 0
17 godina

evo ja cu ti odgovoriti.... jel imas neku mrezu na koju se prikljucujes ili tek pravis novu mrezu? ako je mrezu vec neko prije napravio onda kliknes join an existing network i upises ime mreze i dole password i kliknes join..ako ima mjesta uci ces.ako je puna soba onda neces uci.. i pisace ti da je mreza fuul.. a ako nisi jos napravio mrezu onda idi na create new network i upisi ime mreze i password.... i kad to uradis automatski ces biti u toj mrezi...ali onda tvoj prijatelj mora ici na join existing i onda unijeti te postavke koje si ti prvi postavio. znaci ime mreze i password... a ako ti ovo nije pomoglo onda poksuaj biti malo detaljniji u opisu problema..tj sta si ti uradio sve od kako si instalirao hamachi pa do trenutka kad si zapeo...

hmmm...
17 godina
odjavljen
autorov komentar

Ma imam mrezu na koju se prikljucujem...
ali ja ne vidim drugoga...niti on ne vidi mene...cak i iz windowsa..ne samo preko igre...
a jos i davnoo mi nije ovo radilo...samo sto mi je sad dopiz**** to vise i zelim se igrat s burazom doma...
znaci problem je to sto se ova dva kompjutera ne vide iako su u mrezu zajedno...

17 godina
neaktivan

Ja sam napravio ovako(i ja sam imao takav problem) isključio sam šifriranje na oba komptera.Upiso ime adrese i to je to.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice