pozdrav, zelja mi je igrati multi player gta:san andreas i skinio sam SAMP 0.3a tj. zadnju verziju i reinstalirao igru , nema nikakvih modova i cheatova , i kada pokrenem samp i pokusam se spojiti na neki server uvijek kada mi dodje splash screen i ona kao loading traka do kraja pokaze mi internal error:9295424 ali te brojeve stalno pokazuje drugacije kada pokusavam, pokusao sam mjenjati ime , vise puta reinstalirati samp , i igru samu ali se opet nemogu spojiti na nijedan server , u cemu je problem zasto stalno izbacuje taj internal error i kako to popraviti? hvala
GTA samp- Internal error
- poruka: 7
- |
- čitano: 5.727
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo naletio sam na ovaj forum: http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=78911.0
Tip tamo kaže da je obrisao d3d9.dll, ali budi pažljiv, rađe ga premjesti na neku drugu lokaciju, tako da ako bude nekih errora vratiš ga natrag.
probao sma ista stvar opet...
ako se ne varam, i verzija samp-a igra neku ulogu o tomu hoćeš li moći otvoriti server.. nadalje, jesi siguran ti nije uključen u uTorrent (ili nešto sl.) dok "igraš" pa te zbog pinga server izbacuje ?
jesi pokušavao na svim serverima ili ?
ček ček, da te pitam.
kad pokreneš samp, da li ti se onda program sruši, ili kada uđeš u server, da ti tu poruku ?
velika je razlika između ta dva problema.
ne single player radi nomrlano , samp radi normalno sve ali kada se hocu konektovat na neki server i dok loada u onome prvom splash screenu i dodje do kraja onda me samo izbaci i napise internal error, ali opet ostane u samp program , znaci ne cracha program nego samo konekciju tu, probao sma i na druge servere ali uvjek se isto dogadja dodje do kraja loadinga i internal error:broj izbaci
uf rijesio sam ali na malo meni nejasan nacin kada sam napravio novi user na windowsima (xp) i sa njim upalio samp sve radi! , sad mi stvarno nije jasno sta je problem da nece da mi radi na administrator user, a an standard tj novi koji sma otvorio radi, ima li ko ideju sada sta je problem jer bi ipak volio da mogu napravit da radi na administrator useru jer nevolim imat vise user accounta na jednom racunalu , stvara mi zbrku oko logiranja i tih gluposti, sta napraviti?
pozdrav, zelja mi je igrati multi player gta:san andreas i skinio sam SAMP 0.3a tj. zadnju verziju i reinstalirao igru , nema nikakvih modova i cheatova , i kada pokrenem samp i pokusam se spojiti na neki server uvijek kada mi dodje splash screen i ona kao loading traka do kraja pokaze mi internal error:9295424 ali te brojeve stalno pokazuje drugacije kada pokusavam, pokusao sam mjenjati ime , vise puta reinstalirati samp , i igru samu ali se opet nemogu spojiti na nijedan server , u cemu je problem zasto stalno izbacuje taj internal error i kako to popraviti? hvala
Skini si ovaj samp i ja sam imao isti problem našo stariju verziju instaliro sve radi to di je direktan link za download SAMP 0.2x