Grafička ati radeon hd 5730 problem

poruka: 10
|
čitano: 2.500
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav,

jučer sam kupio laptop i sad imam veliki problem sa driverima za grafičku...laptop je lennova IdeaPad Y560a, a grafička ati mobility radeon hd 5730...na ati stranici sam uzeo drivere i ne radi mi...molim pomoć gdje da još potrazim

0 0 hvala 0
17 godina
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

skini program koji automatski uploada drivere npr 

DRIVER GENIUS PRO

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Grafička ati radeon hd 5730 problem

instaliram program ali nece raditi....budem probal neku drugu verziju...

15 godina
neaktivan

nece,vec neznam kaj...probal sam vec 1000 drivere....

15 godina
neaktivan

program proradio instaliral drivere po 100000 put..:)...i opet na radi...bratić veli da se jako pomućio sa driverima dok je trazio za sebe...ne kužim ni zašti mi w7 ne nađe...

15 godina
neaktivan

Da ne otvaram drugu temu.. imam tako reci situaciju.. danas mi palo na pamate da updejtam drajvere za graficku (hd 5730), fino skinem sve snimim.. i snimi mi drajvere od HD 6570.. Laptop radi normalno kao i prije.. samo mi je pao win 7 exp ocijena... sa 6,7 na 5,9.. znam da je hd 6570 novo izdanje moje stare graficke ali.. ne znam da ostavim te drajvere ili da vratim na stare..? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

odvrti koji bench pa vidi jel ti stanje ko prije...ako ti se smanja broj fpsova vrati stare drivere 

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
tido35 kaže...

pozdrav,

jučer sam kupio laptop i sad imam veliki problem sa driverima za grafičku...laptop je lennova IdeaPad Y560a, a grafička ati mobility radeon hd 5730...na ati stranici sam uzeo drivere i ne radi mi...molim pomoć gdje da još potrazim

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
18 godina

Ne odgovaraju obični Catalyst driveri jer AMD službeno ne daje podršku izmjenjivoj grafici kada se radi o kombinaciji Intel HD s procesora i AMD grafičkoj kartici. Dakle treba pronači najnovije drivere koji to podržavaju. ovo bi možda moglo pomoći... http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=339823

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice