Google Earth + Android ?

poruka: 4
|
čitano: 1.429
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Google Earth + Android ?

Molim za pomoć.

Zanima me kako bih sa mobitelom sa Androidom 2.3.4 snimimio sa GPS-om neke točke (mjesta) te zatim cjelokupnu kartu sa svim tim označenim mjestima prebacio na komp na Google Earth u obliku kml datoteke ili na neki drugi način ?

Pokušao sam sa programom Compass tako da sam željena mjesta zabilježio i dodao u "Moja mjesta" tako što svako to mjesto označim sa zvjezdicom. Tako mi se ta mjesta pokažu na mobu u Google Earth-u u sekciji Moja mjesta. Ali sada ne znam dalje kako to exportirati da bi tu kartu sa svim tim mjestima mogao koristitit na kompu u Goole earth ?

Pokušao sam se i ulogirati u Google earth na kompu sa istim računom kao i na mobu ali ništa se ne događa.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Google Earth + Android ?

Probaj s ovim

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Google Earth + Android ?
Largo kaže...

Molim za pomoć.

Zanima me kako bih sa mobitelom sa Androidom 2.3.4 snimimio sa GPS-om neke točke (mjesta) te zatim cjelokupnu kartu sa svim tim označenim mjestima prebacio na komp na Google Earth u obliku kml datoteke ili na neki drugi način ?

Pokušao sam sa programom Compass tako da sam željena mjesta zabilježio i dodao u "Moja mjesta" tako što svako to mjesto označim sa zvjezdicom. Tako mi se ta mjesta pokažu na mobu u Google Earth-u u sekciji Moja mjesta. Ali sada ne znam dalje kako to exportirati da bi tu kartu sa svim tim mjestima mogao koristitit na kompu u Goole earth ?

Pokušao sam se i ulogirati u Google earth na kompu sa istim računom kao i na mobu ali ništa se ne događa.....

Pogledaj OSM Tracker

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
Google Earth + Android ?

Hvala vam obojci.

probao sam oba programa i zadržao GPS Logger.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice