na mozilli radi normalno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači da ti probleme radi neki dodatak. Najvjerojatnije Adblock ako ga imaš instaliranog.
imam adblock pro i kad ga isključim ne radi, a na windows 8.1 i 7 radi normalno
imam adblock pro i kad ga isključim ne radi, a na windows 8.1 i 7 radi normalno
Ne kužim, što na Windows 7 i 8.1 radi normalno?
germania stranica.
Ne pokazuje mi prozor za prijavu
Ne pokazuje mi prozor za prijavu
Jesi probao onemogućiti sve plugine?
imam samo ad block i ne radi kad ga isključim
imam samo ad block i ne radi kad ga isključim
Isključi Adblock i počisti povijest, cache te kolačiće.
Neće. Obriso sam chrome i obriso sve mape s nazivom chrome. I one skrivene u AppData.
Instaliro sam novi chrome i opet ništa. Ali se pojavio prozor za prijavu :D
Ma neću se zamarat. Radi na mozilli. Hvala svima na pokušaju. Pozz
Ma neću se zamarat. Radi na mozilli. Hvala svima na pokušaju. Pozz
Opera ti je isto bazirana na Chromiumu kao i Chrome samo je bolja od Chromea.
Ma ovo je problem na rođakovom laptopu. Meni na kompu radi normalno i inače koristim Chrome i Operu
Imam problem s ovim divnim browseronjom.
Font slova, i rezolucija mi se promjenila potpuno na nekim stranicama.
Osobito FB, i recimo na nekim forumima mi je sve nešto sitno i nikakvo, a recimo BOL je super, sve ostalo po starome.
Pa me zanima što se to dogodilo?
Jesi li možda instalirao neki novi font nedavno?
A i da jesam, logično bi mi bilo da je tako na svim stranicama, a ne samo na par njih.
Na Mozilli sve uredno.
A i da jesam, logično bi mi bilo da je tako na svim stranicama, a ne samo na par njih.
Na Mozilli sve uredno.
Stisni kombinaciju tipki CTRL+0 na Facebooku. Je li sada bolje?
Ne, sve je isto. Znam za tu foru, no problem je i dalje taj što samo na nekim stranicama imam taj problem. Nije nigdje ništa uvećano, ili umanjeno, već kao da je baš problem u velićini slova, možda i fontu, ali mislim da nije font. I to samo na nekim stranicama, što mi nikako nije jasno zašto.
Evo kako izgleda na jednom drugom forumu slova.
Dok prije par dana nisu tako izgledala.
Ne, sve je isto. Znam za tu foru, no problem je i dalje taj što samo na nekim stranicama imam taj problem. Nije nigdje ništa uvećano, ili umanjeno, već kao da je baš problem u velićini slova, možda i fontu, ali mislim da nije font. I to samo na nekim stranicama, što mi nikako nije jasno zašto.
Evo kako izgleda na jednom drugom forumu slova.
Dok prije par dana nisu tako izgledala.
Možda neki dodatak radi problem. Probaj onemogućiti jedan po jedan dodatak pa vidi koji radi probleme.
Jesi probao vratiti preglednik na zadane postavke?
Obrisao sam Solid Edge program koji sam instalirao prije par dana, i kako sam ga izbrisao, tako se sve vratilo na normalnu. Očito je u njemu bio problem.
kako riješiti ovaj problem (na slici) ? ima neki način da se slova "fitaju" da bude pregledno ?
Pristisni kombinaciju tipki CTRL+-.
Kako izgleda u drugim web preglednicima?
u Internet exploreru normalno