Google chrome

poruka: 1.231
|
čitano: 475.035
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Google chrome

Jesi prijavljen na Chromeu sa svojim Google računom? Chrome ne sprema povijest na računalo već je na serveru zajedno sa bookmarksima i ostalim postavkama tako da kad se prijavite na drugom računalu možete sve sve koristiti kao da ste na svojem računalu.

Za kompletno brisanje povijesti treba otići na postavke i zatim na dnu pritisnuti ''pokaži napredne postavke''. Nakon toga ima opcija ''Obriši podatke pregledavanja'' koja otvara novi prozor u kojem se može izabrati što obrisati.

CCleaner čisti samo cache, spremljene lozinke i te stvari, ali history ne briše upravo iz gore navedenog razloga što ga nema na računalu.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google chrome

Imam problem sa Chrome+youtube. Kad otvorim poveznicu u novom tabu scroolwheelom miša, taj video neće se pokrenuti sve dok ne kliknem na taj tab, te se tad pokreće video.
Isto tako često mi se zna zvuk sam od sebe stišati. Tako bude tiši za recimo 30% sve dok ne forwardam ili backwardam video i zvuk se ponovno normalizira.

jel itko zna o čemu bi tu mogla biti riječ?
EDIT: bio je problem do drivera

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 12:46 (Bernard Huky Hux).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Google chrome

"no site configured at this address" 

Guglao sam o tome, obrisao podatke o pregledavanju, reinstalirao Chrome i dalje mi to pokazuje za jednu stranica (koju mi uredno otvara na firefoxu)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Google chrome
Otvori CMD, upiši "ipconfig /flushdns" (bez navodnika) i stisni enter. Zatim počisti s CCleaner-om i onda bi trebalo raditi.

Ako ne radi, javi se opet pa da malo detaljnije pogledamo gdje je problem.
10 godina
odjavljen
Marko :D kaže...
Otvori CMD, upiši "ipconfig /flushdns" (bez navodnika) i stisni enter. Zatim počisti s CCleaner-om i onda bi trebalo raditi.

Klin se klinom izbija? Smeće čistiti još gorim smećem, tj. nekorisnijim alatom... Hm.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Klin se klinom izbija? Smeće čistiti još gorim smećem, tj. nekorisnijim alatom... Hm.

U krivu si CCleaner je među najboljim programima. Zašto misliš da je smeće odnosno beskoristan alat?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 11:55 (Marko :D).
10 godina
neaktivan

Zato što se već dva mjeseca od kad je tu voli pravit jako pametan/na i bit svakom loncu poklopac. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 12:28 (Indy76).
10 godina
odjavljen

U krivu si CCleaner je među najboljim programima. Zašto misliš da je smeće odnosno beskoristan alat?

Jer jest. Svaki pretraživač ima ugrađeno brisanje "smeća" koje stvara, a što se tiče čišćenja sustava Windows, alati su također već ugrađeni.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Jer jest. Svaki pretraživač ima ugrađeno brisanje "smeća" koje stvara, a što se tiče čišćenja sustava Windows, alati su također već ugrađeni.

A koji to točno? Disk Cleanup? 

14 godina

Zahvaljujem 

Sve opet radi normalno

10 godina
odjavljen

Tako je. Evo, i ovdje je kolega napisao pokoju o CCleaneru.

14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Tako je. Evo, i ovdje je kolega napisao pokoju o CCleaneru.

A zašto bi palio browsere jedan po jedan kako bi obrisao povijest, cache i kolačiće i zatim onda pokretao Disk Cleanup da obriše još neke dodatne stvari kada to sve mogu napraviti od jednom s CCleanerom? CCleaner ne radi ništa što Windowsi ne mogu (osim čišćenja Registryja), ali on to briše sve jednim klikom. Onda nemam potrebu odlaziti u sve browsere i cleanup.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 12:46 (Marko :D).
10 godina
odjavljen

A zašto bi palio browsere jedan po jedan kako bi obrisao povijest, cache i kolačiće i zatim onda pokretao Disk Cleanup da obriše još neke dodatne stvari kada to sve mogu napraviti od jednom s CCleanerom? CCleaner ne radi ništa što Windowsi ne mogu (osim čišćenja Registryja), ali on to briše sve jednim klikom. Onda nemam potrebu odlaziti u sve browsere i cleanup.

Ako nisi sposoban za takve jednostavne radnje, onda za tebe nije računalo već bijeli papir i grafitna olovka.

14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Ako nisi sposoban za takve jednostavne radnje, onda za tebe nije računalo već bijeli papir i grafitna olovka.

Opet se ne slažem s tobom.

9 godina
neaktivan
Google chrome

Molim pomoć.
Rušio Windowse, digao nove i sve mi je na ENG/CRO samo ovo tu ne i ne znam kako promineniti. Probao sam i na računu od chroma i u Control Panelu sve mi je namiješteno na hrvatsko/engleski.
Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
xGoku kaže...

Molim pomoć.
Rušio Windowse, digao nove i sve mi je na ENG/CRO samo ovo tu ne i ne znam kako promineniti. Probao sam i na računu od chroma i u Control Panelu sve mi je namiješteno na hrvatsko/engleski.
Unaprijed hvala

Znaš li koji je to jezik? :)

11 godina
odjavljen
xGoku kaže...

Molim pomoć.
Unaprijed hvala

To ti je bokmai barem mislim. Odi u postavke i nađi nešto ovako:

Ne znam ja ništa....
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 19:23 (Silwncer).
9 godina
neaktivan

nadjem to....stavim hrvatski i dalje mi je ovako :(
Nazivcirao sam se i skinuo Firefox

10 godina
Google chrome
prijatelj upali google chrome i nemoze nigdje uci nego na facebook,kada pokusa uci na neku drugu stranicu izbaci mu http://prntscr.com/90yaqd
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Google chrome
daj pomozi netko pls
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
hanteed kaže...
daj pomozi netko pls

A jesi li pokušao koristiti neki drugi browser, jeli se ponavljao  isti problem, možda je samo do Google Chromea.

17 godina
Probaj s drugim browserom ako se desava ista stvar onda provjeri PC s malwarebytes-om i HitmanPro.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
Google chrome

Postoji za Chrome neka ekstenzija koja bi prikazivala najposjecenije stranice kao u Firefoxu npr. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Google chrome

Svaki put kad otvorim chrome mi izade ova stranica 

davno sam bio instalirao kao chromium preko neke ekstenzije...a sad se vise ne sjecam kako izbrisati to i maknuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Google chrome

ima li tko koju provjerenu extenziju koja omogucava da se slike samim dolaskom mausa na nju (bez klikanja) povecavaju preko ekrana? imao sam prije neke extenzije, ali su prestale raditi na fejsu, dok drugdje rade ok...neznam vise sta skinut, probao sam masu njih i neke uopce ne rade, neke rade svugdje samo ne na fejsu...jel moguce da je fejs mozda sam onemogucio tako neku opciju na svojoj stranici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Google chrome

blokiro sam par elemenata sa ublock origin dodatkom i sad bi ih zelio vratiti. kako je  to moguce? u ublock postavkamas sam vratio na pocetne postavke.. cak sam ga evo i desintaliro ali opet cu ti elementi blokirani

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Google chrome

Zanima me jedna informacija, da ne otvaram novu temu budem pitao tu, imam Google Disk, i podjelio(share) sam nekolicinu mojih podataka s diska. Sad mene interesira dali se može kako pogledati šta je sve share i recimo na nekim stavkama delete poveznicu da nije na share? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Google chrome

Ljudi chrome mi je poceo uzasno stekat zadnjih par dana a nemogu skuzit u cemu je problem, recimo bugov forum mi otvara po 7-8sec, youtube mi steka na 1080p rezi a bez problema bi trebala ici 4K rezolucija, nanovo instaliran windows10 prije nekih 3 tjedna, novi SSD (provjeren sa HD tune - potpuno ispravan), 50Mbps vdsl, stabilna veza bez ikakvih problema....znaci sve bi moralo letit a uzas kako je spor.

Pokrenuo sam CCleaner,ocistio sve ali bez uspjeha, pokrenuo Avast i on je nasao neke probleme sa performance issues ali nemogu ih resolvat jer nemam licencu, pokrenuo sam i Malwarebytesi ovaj nasao 9 problema (od toga jedan malware), pocistio i to, restartao komp ali i dalje sranje. Kad upalim chrome treba mu vise od 20sec da se pokrene,uzas!!!

Help

0 0 hvala 0
16 godina
Google chrome

Sličan problem sam ja riješio na način da sam skinuo Chromium. Sve isto izgleda kao i u Chromeu, a čak radi i Java u njemu (za internet bankarstvo)... :)

0 0 hvala 0
17 godina
ZokyCRO kaže...

Ljudi chrome mi je poceo uzasno stekat zadnjih par dana a nemogu skuzit u cemu je problem, recimo bugov forum mi otvara po 7-8sec, youtube mi steka na 1080p rezi a bez problema bi trebala ici 4K rezolucija, nanovo instaliran windows10 prije nekih 3 tjedna, novi SSD (provjeren sa HD tune - potpuno ispravan), 50Mbps vdsl, stabilna veza bez ikakvih problema....znaci sve bi moralo letit a uzas kako je spor.

Pokrenuo sam CCleaner,ocistio sve ali bez uspjeha, pokrenuo Avast i on je nasao neke probleme sa performance issues ali nemogu ih resolvat jer nemam licencu, pokrenuo sam i Malwarebytesi ovaj nasao 9 problema (od toga jedan malware), pocistio i to, restartao komp ali i dalje sranje. Kad upalim chrome treba mu vise od 20sec da se pokrene,uzas!!!

Help

Deinstaliranje Chroma i brisanje svih njegovih mapa (u %Appdata%) i ponovo instaliranje ne pomaze ili o toj opciji nisi niti razmislio?

Takodjer provjeri taj PC od malware-a temeljito (HitmanPro, ZemanaAM, antivirus...).

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 14:24 (djigibao).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice