Google chrome

poruka: 1.231
|
čitano: 473.252
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Google chrome

pozdrav ljudi, 

da li netko jos ima ovak slucaj da kada u Chromu pređe mišom preko nekog linka, i on mu se ovako highlighta? 

http://snag.gy/sP7l9.jpg

to pomalo nervira već, a neznam kako maknuti to... izbrisao sam ga i ponovo instalirao, al ostalo je opet isto...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Google chrome
Gasi jednu po jednu ekstenziju da vidiš radi li koja od njih probleme. Vjerojatno imaš adware.
TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
15 godina
pedjo999 kaže...

pozdrav ljudi, 

da li netko jos ima ovak slucaj da kada u Chromu pređe mišom preko nekog linka, i on mu se ovako highlighta? 

http://snag.gy/sP7l9.jpg

to pomalo nervira već, a neznam kako maknuti to... izbrisao sam ga i ponovo instalirao, al ostalo je opet isto...

Skeniraj s njim i ukloni sve što nađe. Nakon skeniranja će restartat PC i potom bi sve trebalo biti u redu.

12 godina
neaktivan
Google chrome

Hvala Marko i softwaremaniac, problem je bio u dodatku jednom, ugasio sam ga i sad je sve dobro što se toga tiče... 

E sad imam još jedan problem, čak veći i od ovoga, prije nekih 2 mjeseca kada bih minimizirao Chrome, te ponovo kliknuo na njega, ne otvara mi ga nazad nego mi ovako ostane kao što je prikazano na slici dolje..

Prije dva tjedna sam stavio nove windowse, viruse nemam nikakve, i ponovo instalirao chrome, i opet se to dešava... probao sam biti na Mozilli dva tjedna sad, al to je nemoguće :D

Nadam se da zna neko rješiti ovo.. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

To ti tako svaki puta ostane? Probaj promijeniti temu na Windows 7 Basic pa je vratiti na staru.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 0 hvala 0
15 godina
pedjo999 kaže...

Hvala Marko i softwaremaniac, problem je bio u dodatku jednom, ugasio sam ga i sad je sve dobro što se toga tiče... 

E sad imam još jedan problem, čak veći i od ovoga, prije nekih 2 mjeseca kada bih minimizirao Chrome, te ponovo kliknuo na njega, ne otvara mi ga nazad nego mi ovako ostane kao što je prikazano na slici dolje..

Prije dva tjedna sam stavio nove windowse, viruse nemam nikakve, i ponovo instalirao chrome, i opet se to dešava... probao sam biti na Mozilli dva tjedna sad, al to je nemoguće :D

Nadam se da zna neko rješiti ovo.. 

Kreiraj novi profil u Chromeu.

12 godina
neaktivan
Google chrome

@Marko - da, sad se to ne događa više, vratio sam na windows basic temu.....najnormalnije sada minimiziram i vratim nazad prozor...

@softwaremaniac - sa ovime vjerojatno gubim sve šifre spremljene na mojem accountu jel? tj, ako sam dobro shvatio, to briše povezanost mog google accounta sa trenutnom verzijom instaliranog chroma ?

Dečki hvala na odgovorima...

0 0 hvala 0
12 godina
Google chrome

Imam problem sad neznam da li je do mene ili do silverlighta. Kad idem na stranicu koja podrzava silverlight kad pritisnem da mi dođe fullscreen meni dođe ovako.

Tako isto mi dođe i u firefoxu. Pa sam si pomislil da je do njega.

Da li moram nešto posebno namjestavat negdje da mi bude u fullscreenu ili ne mogu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav ljudi!

Neznam što se dogodilo ali mi se promjenio font na svim stranicama. Nisam ništa instalirao novog softvera/ekstenzija, probao sam bez svih ekstenzija, resetirao font u opcijama na defaultne, reinstalirao Chrome, vratio chrome na tvorničke postavke i ništa.

Font sam primjetio na Bugu da mi se promjenio ali kad sam obišao Facebook i još par stranica skužio sam da sve stranice prikazuju isti font. 

Evo i slike:

http://i.imgur.com/udGc7hd.png

Ne znam više šta da radim pa vas molim za ideje kako to riješiti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
15 godina
neaktivan
Vjerojatno ti se GC ažurirao. Jer s novim zakrpama promijenio se i font. Meni je isto nekako loš, i izgleda mi malo bluran, no što sada.

Je li možeš slikati verziju GC-a koju imaš?

Trebaš otvoriti one 3 crtice ispod X-a gdje se gasi GC, i imati ćeš opciju " O programu Google Chrome ", i tamo stisni, pa reci koju verziju imaš.
Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
15 godina
neaktivan
Da, to je to onda. Svime je sada takav font.
Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
turbojc kaže...

Retardiran je font do bola -.- .Barem da su omogućili da biramo ali ne, previše je to posla.

16 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Barem da su omogućili da biramo ali ne, previše je to posla.

a nemože se birat?

14 godina
mamutarka kaže...
dj_renny kaže...

Barem da su omogućili da biramo ali ne, previše je to posla.

a nemože se birat?

Šta god ja promjenio na tom meniju ne prihvaća mi Tj. on računa kao da je promjenjeno ali ništa nije promjenjeno. Fontovi ostaju isti.

14 godina
Google chrome

Dali ima neki addon s koji mogu odjednom downloadati određene slike s neke stranice i spremiti ih u mapu po želji?

Probao sam ovaj, ali za svaku sliku treba posebno potvrditi u koju mapu ju želim spremiti (osim ako ne spremam u default download mapu Chroma) https://chrome.google.com/webstore/detail/image-downloader/cnpniohnfphhjihaiiggeabnkjhpaldj

0 0 hvala 0
17 godina

Da li je nekome postao Chrome urnebesno spor u zadnja 3-4 dana? Prebacivanje iz taba u tab traje sekundu dvije, prebacivanje u youtube-u iz normalnog prikaza u full screen takodjer traje 2-3 sekunde. Ne kuzim kaj se zbiva.

14 godina
Dachande kaže...

Da li je nekome postao Chrome urnebesno spor u zadnja 3-4 dana? Prebacivanje iz taba u tab traje sekundu dvije, prebacivanje u youtube-u iz normalnog prikaza u full screen takodjer traje 2-3 sekunde. Ne kuzim kaj se zbiva.

Kod mene ista stvar.

12 godina
protjeran
Ja znam samo da sam deinstalirao Chrome x64 verziju jer je bila spora,rušila se i gotovo duplo gladnija za memorijom.A kad sam instalirao običnu verziju onda sam imao problema sa "kolačićima".Naime nakon svakog ponovnog pokretanja Chromea resetirale bi mi se postavke i onda sam morao ponovno radit login na Gmail te sinkronizaciju kao i ponovne logine na ostale sajtove.
12 godina
zviznemte kaže...

Imam problem sad neznam da li je do mene ili do silverlighta. Kad idem na stranicu koja podrzava silverlight kad pritisnem da mi dođe fullscreen meni dođe ovako. Tako isto mi dođe i u firefoxu. Pa sam si pomislil da je do njega.

Da li moram nešto posebno namjestavat negdje da mi bude u fullscreenu ili ne mogu?

Da li netko može pomoći u vezi ovog problema. Hvala

12 godina
dj_renny kaže...
turbojc kaže...

Retardiran je font do bola -.- .Barem da su omogućili da biramo ali ne, previše je to posla.

Isključi DirectWrite i font će se renderirati kao i prije.

14 godina
Syke kaže...

Isključi DirectWrite i font će se renderirati kao i prije.

To je to! Hvala puno!

Za one kojima treba: chrome://flags/#disable-direct-write

13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Počisti sa CCleanerom.

Da li je istina to sto ovaj Cile zbori?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
drakula789 kaže...
Marko :D kaže...

Počisti sa CCleanerom.

Da li je istina to sto ovaj Cile zbori?

Dap istina je, mislim ti ga mozes slobodno koristiti ali onda kao sta je i on sam rekao cekat ces da ti se uplauduje stranice neka kao "fb".

I još nešto ono kad idem na razne sajtove kao filmovizija,vojvodinanet. itd piše kao da obrišite smeće itd zato jer vam neće raditi.

Doslovce sam imao ovakvu situaciju.  Koristio sam tada Chrome i nije mi htio pokrenuti film. (sve bilo ažurirano) i on meni kaže izbriši to. I ja kažem sebi "zašto bi izbrisao, neću" i idem skinuti i instaritai firefox i gle čuda film se ni tamo nije pokrenuo. A nije ni kod mojeg frenda na njegovom kompu. Ugl to mi se desilo sa par filmova.

14 godina
neaktivan
Google chrome

Ja mislim da je dobro koristiti CCleaner. Jest da će on obrisati TEMP datoteke ali čim odeš na Facebook odmah se vrate u novijoj verziji (ako se nešto promijenilo). E sada, u toj TEMP mapi svega i svačega pa i starih datoteka koje uopće nisu potrebne kao npr. skinute datoteke (one koje ste skinuli, a niste kliknuli da ih spremi nego samo da ih otvori) koje nepotrebno zauzimaju mjesto na disku, a više ih uopće nećete koristiti (do nekih nećete moći ni doći jer je to jako dobro skriveno).

U videu je čovjek rekao da će obrisati sve i svašta što i može ali samo ako se NE pazi. U programu se lijepo može odabrati što hoćeš, a što nećeš brisati.

Mislim da ovaj program može napraviti dosta prostora na disku. Nema potrebe ga pokretati svakih tjedan dana, jednom mjesečno je dovoljno.

Ja ga nisam već duže vrijeme pokrenuo jer čekam da se nakupi preko 1 GB smeća. Na vama je da odlučite hoćete li ga koristiti ili ne.

Znam mnogo ljudi kojima je CCleaner pomogao u riješavanju nekih problema, a dosta ih ima i tu na forumu kojima sam sa tim savjetom pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 21:26 (Marko :D).

1 0 hvala 1
14 godina
Dachande kaže...

frcko kaže...
Dachande kaže...

Kod mene ista stvar.

i kod mene, zna li netko kako rijesiti problem? bas je iritantno

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
Google chrome

0 0 hvala 0
13 godina
Google chrome

Dečki i cure može mala pomoć!

Dakle,novi su Windowsi Win 7 64 ultimate i svježe instaliran Chrome!

Problem je u tome što kada minimaliziram Chrome na taskbar,on se vise ne moze vratiti u full screen!

Ne pomaže niti lock-unlock taskbar!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Milka30 kaže...

Dečki i cure može mala pomoć!

Dakle,novi su Windowsi Win 7 64 ultimate i svježe instaliran Chrome!

Problem je u tome što kada minimaliziram Chrome na taskbar,on se vise ne moze vratiti u full screen!

Ne pomaže niti lock-unlock taskbar!

Kopirano s Googleovog suppoert foruma

1) Right click the desktop
2) Select "Personalize"
3) Select "Windows Color and Appearance"
4) Select "Open classic appearance properties for more color options"
5) Select a color scheme other than "Windows Aero"

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
15 godina
Google chrome

Za one koji imaju problem 5.1 sound Chrome (flashplayer Youtube itd itd) : 

, proradilo mi! tj Slimjet je kod mene ali to je isto,