Google chrome

poruka: 1.231
|
čitano: 471.713
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Google chrome

Instant Extended API u inačici 33 više ne postoji.

Apps shortcut se može maknuti ovako kako je kolega savjetovao.

16 godina
Google chrome

Kolko vam chrome koristi RAM-a za rad ? Evo meni upravo sa 12 tabova 2 gb rama... Jel to malo previše ?

#yolo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
sveupitni kaže...

Kolko vam chrome koristi RAM-a za rad ? Evo meni upravo sa 12 tabova 2 gb rama... Jel to malo previše ?

Meni je lakša Mozilla od Chrome jer 30 tabova ~1GB, a inače Chrome je težak na memoriji jer svaki tab i plugin imaju svoj proces.

Captain Mutant
12 godina
Google chrome

Ja odustao od chroma vec od v21/v22 instaliram ga jer mi je potreban samo za stranice koje sam si spremio.da prebacim na mozillu.

Možemo upotrebljavati najrazličitija dostignuća tehnologije, no ako su bez srca, nehumana - ostavimo ih po strani.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Koliko dodataka i plugina imaš instaliranih? Plugine provjeri na adresi chrome://plugins/

14 godina
Google chrome

Kod mene 15 tabova uzelo oko 900MB. Imam 17 dodataka i 8 Plug-ina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Marko :D kaže...
sveupitni kaže...

Koliko dodataka i plugina imaš instaliranih? Plugine provjeri na adresi chrome://plugins/

Jedino imam addblocker i neki program za dowload videa...

#yolo
14 godina
neaktivan
Google chrome

A plugina? Na koliko si u AdBlocku filtera pretplaćen?

0 0 hvala 0
15 godina
Google chrome

Meni je Chrome super, Firefox mi je alternativa...za sad! {#}

Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Marko :D kaže...

A plugina? Na koliko si u AdBlocku filtera pretplaćen?

Evo sada gledam malo, imam 10 dodataka, 5 proširenja, a ovo za filtere pitaj boga xD

#yolo
14 godina
neaktivan
Google chrome

Onemogući plugine koji ti ne trebaji i dodatke isto. Oni ti najviše koriste RAM-a.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Google chrome

Chrome Canary postao 64bitna aplikacija.

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/36.0.1932.2 Safari/537.36

Early adopter
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Pozdrav, Imam jedan problem sa chromom. Jučer dođem sa posla i ne želi otvorit niti jednu stranicu. Pokušao sam reinstall, skenirao antivirusom i malwarebytesom i ništa. U proširenjima nemam ništa, postavke sam vratio na zadano i opet ništa. Drugi preglednik radi ok. Malo mi je glupo napravit uninstall pošto imam hrpu bookmarka. Bilo kakva pomoć dobrodošla

Hvala, LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARazer kaže...

Pozdrav, Imam jedan problem sa chromom. Jučer dođem sa posla i ne želi otvorit niti jednu stranicu. Pokušao sam reinstall, skenirao antivirusom i malwarebytesom i ništa. U proširenjima nemam ništa, postavke sam vratio na zadano i opet ništa. Drugi preglednik radi ok. Malo mi je glupo napravit uninstall pošto imam hrpu bookmarka. Bilo kakva pomoć dobrodošla

Hvala, LP

1. nisi mi baš jasan: napravio sam reinstal, al se bojim uninstal jer imam bookmarks!? ako si napravio reinstal tada si morao prvo napravit uninstal. jesi izgubio bookmarks? nisi. ako želiš uninstal onda imaš opciju prilikom deinstalacije da sačuvaš bookmarks. čak i ako te opcije nema, ti i dalje u cloudu zadržavaš sve svoje postavke i kad god dođeš na bilo koji komp i želiš instalirat chrome on ti vrati sve bookmarks koje si imao. dakle deinstalacijom se ništa ne gubi, samo se kod nove instalacije treba prijavit na korisnički račun.

2. i ja sam jučer imao takav problem, zna se desit ali vrlo rijetko. restartao sam računalo i problem se riješio.

Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, Olimp ga ima
12 godina
Google chrome

A da exportaš bookmarks u html pa si miran i bez brige oko uninstala?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Google chrome

koji je vise vrag sa youtubeom na chromeu.. svaki ali bas svaki video na youtube zastopa poslije 4 sekunde i tako traje slijedecih 10 sekundi..

i tako je samo na chrome.. zna li netko kako rijesiti ovaj problem ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

HTML5 ili Flash Player?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Google chrome

mozes li malo detaljnije objasniti...jel mi treba neka ekstenzija ili...jer na laptopu imam adobe flash player plugin instaliran..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Otvori neki video, bilo koji i klikni na player desni klik. Ako piše "O HTML5" imaš HTML5 player, a ako piše "About Adobe Flash Player xx.x.xx" onda imaš aktiviran Flash Player.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Google chrome

zanimljivo, nekad mi pise html5 player, a nekad adobe flash player  {#} trenutno je adobe i ne stopa, cini se dok je na html5 da stopa.. ne znam otkud mi oba i kako se samo prebacuje sa jednog na drugi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Stvar je u tome što Google odnosno YouTube prisiljava da koriste HTML5 Player koji je pun bugova. Taj problem možeš riješiti instalacijom dodatka YouTube Center u kojem je moguće odrediti koju vrstu playera želiš. Osim toga, u tom dodatku ima brdo drugih mogućnosti pa si ih sredi kako ti paše.

1 0 hvala 1
12 godina
Google chrome

Ljudi ja znam da je ovo tema za chrome.ali nadam se da me nećete osuđivati. Oprostite u naprijed, ali nisam našao nigdje temu za to.

Ugl imam mozillu i kad idem na stranice za gledanje filmova a to su filmovizija,leptiricabioskop i tu i tamo mis e zna desiti na stranici vojvodinanet.com da kad pritisnem na film on otvori stranicu i samo se mozilla srusi. Otkrio sam da je u flashu problem kad ga iskljucim mozilla se ne rusi. To samo na tim stranicama, na YT sve normalno. Imam najnoviji flash 13. i to se pocelo desavati od novog update.

I još jedan dodatak, ali sumljam da je zbg toga. mozilla mi je na v.29 beta

Hvala unaprijed za pomoć i oprostite zbog offtopic ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

deinstalirao sam ovaj html5 tacnije izbrisao ga, ali i dalje mi youtube stopa na nekih 5-6 sekundi na pocetku videa.. i to mi se vecinom desava kad sam logovan na youtube dok kad nisam prijavljen na youtube tacnije kad se odjavim tog problema nema..

13 godina
neaktivan
Google chrome

Dali ste primjetili da chrome 35 ne prepoznaje magnet linke sa torrents stranica (npr klikon na tpb za magnet se ne događa ništa znaci ne otvori se onaj prozor da bi otvorio magnet u utorrentu)

u IE i FF radi normalno

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 1:16 (sebnov).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google chrome

Je li probao tko nove verzije Chroma? ove 64 bitne? Kakve su, vrijedi li to instalirati? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google chrome

Zna li neko zbog cega mi Chrome jako "struze" po HDD-u? Kada ga pokrenem, cini mi se da ce se hard disk u jednom trenutku raspasti i ispasti iz laptopa... Sa Mozillom i Internet Explorerom je sve ok, HDD se ne cuje nikako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sebnov kaže...

Dali ste primjetili da chrome 35 ne prepoznaje magnet linke sa torrents stranica (npr klikon na tpb za magnet se ne događa ništa znaci ne otvori se onaj prozor da bi otvorio magnet u utorrentu)

u IE i FF radi normalno

Istina, bas zbog toga sam ga obrisao i presao na mozillu.

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
12 godina
neaktivan
Google chrome

Pozdrav!

Vjerujem da ce netko od vas znalaca znati rijesiti moj problem...

Dakle prije nekih cca tri tjedna sam instalirala avast!antivirusni program,i ok,zadovoljna sam s njim zasad,no zahvaljujuci njemu ocito nisam primjetila neke stvari i uopce ne mogu dokuciti imaju li veze jedna s drugom.

avast! mi je javio pod azuriranjima da trebam nadograditi odredjene programe,i uz njih i Chrome.Medjutim,kad je krenuo s nadogradnjom,izbacio je Greska!,te da u postavkama rucno odobrim azuriranje istog.

Sad dolazim do toga da ja kao administrator racunala trebam odobriti azuriranje,a i kad kliknem na onaj prozorcic pod opcijama u Chromeu- o programu Chrome,pise mi sa zutim usklicnikom da je administrator onemogucio azuriranja!

Mislim,nisam ja nista onemogucila,ne znam sta se dogadja,i kad odem pod taj svoj administratorski dio u Contol Panelu,i kad odaberem Parental Controls,nista mi ne da mjenjati...cudi me i da sam Windows update nikad nista ne javlja osim svojih nadogradnji....totalno me to smeta,i kad vidim da mi Chrome steka,ja sad moram ic na unninstal,pa ponovno instaliranje da bih dobila najnoviju verziju.

Probala sam i avast! brisati misleci da on mozda blokira azuriranja,ili sta vec,medjutim,na Chromeu je i dalje pisalo da administrator onemogucuje azuriranja.

Hvala unaprijed za bilo koju pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kraljikica kaže...

Pozdrav!

Vjerujem da ce netko od vas znalaca znati rijesiti moj problem...

Dakle prije nekih cca tri tjedna sam instalirala avast!antivirusni program,i ok,zadovoljna sam s njim zasad,no zahvaljujuci njemu ocito nisam primjetila neke stvari i uopce ne mogu dokuciti imaju li veze jedna s drugom.

avast! mi je javio pod azuriranjima da trebam nadograditi odredjene programe,i uz njih i Chrome.Medjutim,kad je krenuo s nadogradnjom,izbacio je Greska!,te da u postavkama rucno odobrim azuriranje istog.

Sad dolazim do toga da ja kao administrator racunala trebam odobriti azuriranje,a i kad kliknem na onaj prozorcic pod opcijama u Chromeu- o programu Chrome,pise mi sa zutim usklicnikom da je administrator onemogucio azuriranja!

Mislim,nisam ja nista onemogucila,ne znam sta se dogadja,i kad odem pod taj svoj administratorski dio u Contol Panelu,i kad odaberem Parental Controls,nista mi ne da mjenjati...cudi me i da sam Windows update nikad nista ne javlja osim svojih nadogradnji....totalno me to smeta,i kad vidim da mi Chrome steka,ja sad moram ic na unninstal,pa ponovno instaliranje da bih dobila najnoviju verziju.

Probala sam i avast! brisati misleci da on mozda blokira azuriranja,ili sta vec,medjutim,na Chromeu je i dalje pisalo da administrator onemogucuje azuriranja.

Hvala unaprijed za bilo koju pomoc.

Probaj ovo, http://superuser.com/a/709560

12 godina
neaktivan
Google chrome

Hvala,ali ne znam naci gdje trebam ukucati to sta tamo stoji u odgovoru.. :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice