Ovako, imam spremljene zaporke koje mi fkt trebaju, ali želim ih nekako zašititi da ih nitko osim mene nemože vidjeti. Npr. frend dođe do mene i kad izađem iz sobe, on ode tam i čita šifre. Sad dali postoji kakva main pasw. il nešto sl?
Google chrome
- poruka: 1.206
- |
- čitano: 406.993
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Evo opet imam jedan problem u vezi Chromea. Danas dođem na Bug forum i samo odjednom mi se gore pokaže žuta traka u kojoj piše da flash player ne reagira. Ja lijepo to ugasio i refrešao stranicu ali opet se isto pojavljuje čak i na onim stranicama koje nemaju ni jedan flash objekt. Trenutno ću koristiti Operu dok ne riješim problem...
Evo opet imam jedan problem u vezi Chromea. Danas dođem na Bug forum i samo odjednom mi se gore pokaže žuta traka u kojoj piše da flash player ne reagira. Ja lijepo to ugasio i refrešao stranicu ali opet se isto pojavljuje čak i na onim stranicama koje nemaju ni jedan flash objekt. Trenutno ću koristiti Operu dok ne riješim problem...
Ma sve ti je U redu kolega, samo ti je malo komp zaštekao, kod mene se isto tako zna dogoditi, a postoji barem dva razloga zašto najmanje, od preopterećenosti linije ili etera do malo slabijeg procesora po mojem razmišljanju, tako da samo chill out, neka sve odvergla koju sekundu i sve bi trebalo biti U najboljem redu!!
Ovako, imam spremljene zaporke koje mi fkt trebaju, ali želim ih nekako zašititi da ih nitko osim mene nemože vidjeti. Npr. frend dođe do mene i kad izađem iz sobe, on ode tam i čita šifre. Sad dali postoji kakva main pasw. il nešto sl?
Ja znam da u firefoxu ima Master Password, i to je dobro , ali u za chrome ne znam :/
Stiže TURBO Chrome ljudi !!!!
LINK; http://blog.gsmarena.com/opera-turbo-like-functionality-spotted-in-chrome-for-android/
s chrome se ne možeš zarazit i da hoćeš. ako se ja nisam zarazio nitko neće. surfao sam po stranicama koje nisu nužno uvijek čiste (potrega za divx filmovima i tv serijama) i nikad ništa nisam pobrao. od zaštite imam samo kingsoft av, a prije je dugo vremena bila panda cloud.
Imam problem, ne radi mi web kamera niti na jednoj stranici na GOOGLE CHROME!!!!
Možda su uključili WebRTC?
ja koristim kameru često i imam chrome, ali nikad mi nije bilo vezano jedno uz drugo. nemam fb, nit mi treba to
imam skype šta ću komplicirat bez veze, skype ima najbolju kvalitetu slike i zvuka.
el se to samo kod mene u zadnje vrijeme chrome ponaša full retard ili nisam jedini?
npr kad dvaput fast-forwardam video - skrši se shockwave flash :S
I meni u zadnje vrijeme shockwave radi probleme :S
Ja sam na canary buildu, dakle, pa bih pitao nekoga tko je na istom channelu - da li se i njemu smanjio UI font?
na fejsu sam pokupila nekakav virus, i piše mi da odem na opcije u tools - extensions i maknem- međutim kad hoću ući ne otvara mi prozor nego tu stranicu s virusom.
što sad da radim, prvo ne mogu to maknuti, drugo ne mogu vratiti profil na fejsu.
s chrome se ne možeš zarazit i da hoćeš. ako se ja nisam zarazio nitko neće. surfao sam po stranicama koje nisu nužno uvijek čiste (potrega za divx filmovima i tv serijama) i nikad ništa nisam pobrao. od zaštite imam samo kingsoft av, a prije je dugo vremena bila panda cloud.
hahahahahhahahaha
ja sam cak trazio i bluray filmove...isto nikad nista nisam pobrao (Y)
nisam ja zarazila chrome nego fejs, i automatski sve svoje frendove- ali govorim da na chrome ne mogu tamo u extensions maknuti tu glupost, jer mi ne otvara prozor, nego mi otvara tu glupu stranicu s virusom - a kod oporavka profila na fejsu piše da to trebm maknuti
nisam ja zarazila chrome nego fejs, i automatski sve svoje frendove- ali govorim da na chrome ne mogu tamo u extensions maknuti tu glupost, jer mi ne otvara prozor, nego mi otvara tu glupu stranicu s virusom - a kod oporavka profila na fejsu piše da to trebm maknuti
Reinstaliraj GoogleChrome, ostatke ocisti sa Ccleaner-om, na fb-u izbrisi sve aplikacije kojima si (nedavno) pristupila, skeniraj i kompjuter sa npr Avast-om kojeg bi vec davno trebala imat (ili nesto slicno njemu).
Zahvali mi poslije (Y)
Došao Canary do nekog bijesnog builda koji:
a) radi bez greške (tj. ne ruši sebe ili ekstenzije)
b) ima animaciju UI a i odličan rendering
c) instant radi, i to dobro..
Google Chrome 27.0.1444.0 (Službeni sastavak 188678) canary - dakle, sweet spot.
Došao Canary do nekog bijesnog builda koji:
a) radi bez greške (tj. ne ruši sebe ili ekstenzije)
b) ima animaciju UI a i odličan rendering
c) instant radi, i to dobro..
Google Chrome 27.0.1444.0 (Službeni sastavak 188678) canary - dakle, sweet spot.
C/P
"...it's designed for developers and early adopters, and can sometimes break down completely." :)
Spustit će se uskoro to do vas na dev, beta i stable channelu, samo vam najavljujem da dolazi good stuff.
Imam čudan problem; kada se idem ulogirati u npr. fejs ili ovdje na forum, svaki pouta moram upisivati lozinku, a prvi puta kada sam seprijavljivao, stavio sam save password opciju...
Znači, username je uvijek ispunjen, ali same lozinke nema, svaki puta je treba ponovno upisivati, pomalo je iritantno.
u čemu je stvar?
Je, pod "Manage saved passwords" se nalazi fejs, bug, studomat itd., imena i lozinke.
nećeš ništa izgubit.
dali neko moze zna zasto na YOUTUBE nemam full scream,a na sve ostalo ima...???
dali neko moze zna zasto na YOUTUBE nemam full scream, a na sve ostalo ima...???
WTF; ili screen-a pretpostavljam ili stream-a ili što godar, ali to što si ti napisao ?!?!