Google chrome problem

poruka: 46
|
čitano: 18.632
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Google chrome problem-dvije tražilice
dragoknez kaže...

Molim pomoć oko problema sa dotičnom tražilicom.

Kod pokretanja google ode u pozadinu a nadvlada ga ova druga tražilica kako to riješiti??

i ja sam isti problem....to ti je yahoo bug....uglavno nadji pod device manager search bar for yahoo ili tako nesto i izbrisi...isbrisi sve cookies i onda tek promini pocetnu stranicu u postavka chroma

FC Barcelona
10 godina
neaktivan
MOgY kaže...
dragoknez kaže...

Molim pomoć oko problema sa dotičnom tražilicom.

Kod pokretanja google ode u pozadinu a nadvlada ga ova druga tražilica kako to riješiti??

i ja sam isti problem....to ti je yahoo bug....uglavno nadji pod device manager search bar for yahoo ili tako nesto i izbrisi...isbrisi sve cookies i onda tek promini pocetnu stranicu u postavka chroma

Nije mi jasan odgovor,molim točnije upute?

11 godina
odjavljen
dragoknez kaže...
Naguljizov kaže...
dragoknez kaže...

Molim konkretnije objašnjenje

pri dnu postavke google chrome settingsa imas,reset settings ,kliknes to i vrati ti sve na tvornicke postavke ,bez ikakvih preljepaka,adona,promjena trazilica i sl

Probao,ali nije pomoglo

Možda zato što imaš adware na laptopu / računaru. Da probamo sljedeće :

Skini Farbar Recovery Scan Tool i spremi ga na desktop.

NAPOMENA: Ako ne znaš koja je verzija Windowsa u pitanju,skini oba, onaj koji
radi taj i treba, drugi možeš obrisati.

Pokreni alat kao Administrator, kod disclaimer prozora klikni Yes.

Program će napraviti registry backup što traje nekoliko sekundi,kad dobiješ
poruku "This tool is ready to use", onda možeš uraditi korak ispod.

Prije skeniranja potrudi se da je Addition naznačeno, ako nije, stavi kvačicu.

Klikni na dugme Scan. Program će generirati dva loga :

FRST.txt
Addition.txt

Te logove zipaj i uploaduj na Zippyshare (koristi Old HTML Uploader ako zadani
ne radi)

15 godina
Google chrome problem

svaki video na fejsu kojeg pokrenem mi samo crno bude na pocetku, i onda malo po malo pa se slika unormali.. to mi se desava i na drugim stranicama. jedino jos nisam na yotubeo to primjetio. jel zna netko u cemu je problem'?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 19:34 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Re: Google chrome problem
maxy0 kaže...

svaki video na fejsu kojeg pokrenem mi samo crno bude na pocetku, i onda malo po malo pa se slika unormali.. to mi se desava i na drugim stranicama. jedino jos nisam na yotubeo to primjetio. jel zna netko u cemu je problem'?

Očisti cache pa probaj ponovo.

Ne znam ja ništa....
14 godina
neaktivan
Google chrome problem

pod podesavanjima chroma ima opcija "pri pokretanju" tu izaberi skup stranica i stavi svoju google.com i izbrisi sve addonse koje imas instalirane i provjeri pod programima dali imas neki programa koji su ti instalirani da neznas

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Google chrome problem
prijatelj upali google chrome i nemoze nigdje uci nego na facebook,kada pokusa uci na neku drugu stranicu izbaci mu http://prntscr.com/90yaqd
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google chrome problem

da ne otvaram novu temu kad ih pod istim nazivom ima jako puno.. imam problem na google chromu kada zelim pokrenuti neki video na portalima i jos neke stvari izbaci mi umjesto videa poruku " nije bilo moguće učitati dodatak" i to je to ništa dalje ne mogu učiniti..  inače još uvijek sam na xp..  

0 0 hvala 0
15 godina
ivedome kaže...

da ne otvaram novu temu kad ih pod istim nazivom ima jako puno.. imam problem na google chromu kada zelim pokrenuti neki video na portalima i jos neke stvari izbaci mi umjesto videa poruku " nije bilo moguće učitati dodatak" i to je to ništa dalje ne mogu učiniti..  inače još uvijek sam na xp..  

Reinstaliraj flash player. Zašto pobogu još uvijek koristiš XP koji ni podršku nema? Hardverski si ograničen?

17 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...
ivedome kaže...

Reinstaliraj flash player. Zašto pobogu još uvijek koristiš XP koji ni podršku nema? Hardverski si ograničen?

mislim da nisam ogranicen komp ima 4-5g. ali sam lijen, a sve mi do sad dobro radilo, nije bilo problema pa što da mijenjam.. reinstaliro sam flash player ali nije se ništa promjenilo.. ne znam probati cu sistem restore.. ne znam šta drugo.. možda usnimit neku stariju verziju flash playera ako ovu novu više ne podržavaju xp..  a vjerovatno ću morati preći na neke novije windowse..  ali kao što sam rekao imam hrpu toga na kompu pa mi je muka sad sve to prebacivati...

17 godina
neaktivan
Google chrome problem

eto upalilo vratio komp 20 dana u nazad i sada radi.. nešto se ocito pobrkalo.. da sam se bar prije tog sijetio.. nego sam vec svašta isprobao..

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Google chrome ne mogu otvoriti, deinstalirati, rei

Povremeno Windowse 10 pregledam s Reimage Repair programom i do sada su Windowsi poslije toga uvijek radili bolje, prije svega brže...poslije zadnjeg takvog postupka više ne mogu otvorit Google Chrome (ostali browseri rade)...pokušao sam deinstalirati u Apps&features ali ne može jer ne može pronaći potrebne datoteke..pokušao sam i sa instaliranjem ali ni to ne ide jer navodno Chroma radi, a ja provjerio među procesim aktivnim i pozadinskim, nigdje nema nikakav Google proces...i što sada?

Pretpostavljam kako je ponovna insatlacija najbolje rješenje, ali kako to izvesti kada ne mogu deinstalirati?!

Molim uvažene znalce za pomoćza rješenje...unaprijed zahvalan

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Vrati sistem na dan kad je sve radilo, tzv system restore
10 godina
neaktivan

hvala na savjetu...razmišljao sam o tome, ali tada bi me opet čekao Reimage Repair program i pretpostavljam kako bi se stvar ponovila

ali u međuvremenu nastupio je čudnovati win 10...jutros mi je najavio kako moram restartati PC jer mora popraviti neke pogreške (kao da to nije mogao i sam učiniti?!)...nakon što je nešto vrtio 10-ak minuta, gotovo je sve proradilo... uz još malo čačkanja PC mi radi odlično...jasno, odmah sam kreirao restore point

...usput sam se sjetio dobrih starih vremena kada komp nije mogao raditi što on hoće već samo što sam ja htio :-)))

9 godina
Google chrome problem

Moj problem je kad idem neš googlat izbaci mi tu stranicu na ruskom i na ćirilici. Kako to promijenit?

0 0 hvala 0
17 godina
Skeniraj malo PC sa HitmanPro i AdwCleaner
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice