Frozen Throne lag

poruka: 6
|
čitano: 1.302
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Frozen Throne lag

Konfa je Sempron 2500+, 1 GB rama, Radeon 9550. Komp je inace dosta brz, COD 2 vrti odlicno, nema malware-a, pociscen registry  CCleanerom, sve ostalo savrseno radi samo Frozen Throne steka i to dosta neobicno bilo to u singelplayeru ili mulitplayeru! Cudno je zato sto ne steka sve, mis mogu normalno mrdati, ne zapinje, slike unit-a koja je selektirana se normalno "krece" isto ne zapinje, samo sama igra steka i to SAMO kad gledam sto se dogadja! Kad nema puno dogadjanja na ekranu onda i nije strasno ali cim krene malo veca bitka to vise nije obicno lagganje vec ekran potpuno zastane na desetak sekundi a kad maknem prozor s bitke onda na mini mapu mogu vidjeti da se sve normalno krece, ja ponovo vratim ono opet isto! Probao sam sve, snizio grafiku do kraja, opet steka (iako manje ali svejedno ne igrivo), googlao sam o tome, ponovno sam i instalirao ali sve uzalud! {#}

Say hello to my little friend!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Frozen Throne lag

Instaliraj ovako

1. Instaliraj Warcraft 3 Reign of Chaos i na njega stavi patch 1.23a

2. Instaliraj Warcrat 3 The forzen throne i stavi patch 1.24b i cra*kaj

Ako imas windows xp stavi si Service Pack 3

Nadam se da ti je pomoglo :)

16 godina
neaktivan

Imam vec te patcheve i reign of chaos! Al svejedno hvala {#}

16 godina
neaktivan
Frozen Throne lag

Zaboravio sam reci da se to samo odjednom pocelo dogadjati! radilo je potpuno normalno i samo jednom se pocelo ovo dogadjati! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Frozen Throne lag

Si mozda instaliraval kakve drivere za grafu ili nesto slicno da ti se to pocelo događat ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Drivere nisam sigurno, al sto se tice programa, mislim da sam Framework update-ao i jos par programa, al ne znam bas da je u tom problem...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice