FPS problem

poruka: 10
|
čitano: 1.897
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
FPS problem

Bok svima

Neki sam dan reinstalirao Windows zbog blue screen errora, i stavio sam Windows 7 Ultimate 64 bit (prije su bili 32 bit). Uglavnom igram samo COD 2 i fps mi je uvijek bio oko 300-400 (sve postavke na max), ali nakon reinstalla windowsa ga ne mogu dici iznat 60. Probao sam sve moguce komande za fps, stavio DX7, ali nista. Uspio sam jedino dignuti na oko 120 fps-a kada sam stavio ama bas sve na low. Mislio sam da je mozda u novim driverima problem, pa sam natrag prebacio na stare, ATi 10.3, ali sve je i dalje isto.

Evo konfiguracije kompa:

AMD Athlon II X4 620 (4 x 2.6 Ghz)

ATi Radeon HD 5670 512 mb GDDR5

2 gb DDR3 RAM

2 x 1 tb hard disk (caviar blue i caviar green)

Molim vas za pomoc jer su razlike u fps-u osjetne i u magli zna mrvicu zastekat.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FPS problem
minikdo kaže...

Bok svima

Neki sam dan reinstalirao Windows zbog blue screen errora, i stavio sam Windows 7 Ultimate 64 bit (prije su bili 32 bit). Uglavnom igram samo COD 2 i fps mi je uvijek bio oko 300-400 (sve postavke na max), ali nakon reinstalla windowsa ga ne mogu dici iznat 60. Probao sam sve moguce komande za fps, stavio DX7, ali nista. Uspio sam jedino dignuti na oko 120 fps-a kada sam stavio ama bas sve na low. Mislio sam da je mozda u novim driverima problem, pa sam natrag prebacio na stare, ATi 10.3, ali sve je i dalje isto.

Evo konfiguracije kompa:

AMD Athlon II X4 620 (4 x 2.6 Ghz)

ATi Radeon HD 5670 512 mb GDDR5

2 gb DDR3 RAM

2 x 1 tb hard disk (caviar blue i caviar green)

Molim vas za pomoc jer su razlike u fps-u osjetne i u magli zna mrvicu zastekat.

Hvala

ha neznam baš sad možda jer si stavio na 64 bit a imaš samo 2 gb rama neznam nisam siguran..{#}

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
16 godina
neaktivan
FPS problem

Zasto si uopce stavljao 64bitni??

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
passat kaže...

Zasto si uopce stavljao 64bitni??

da to je vjerovatno uzrok problema,jedino preostaje ti vratiti na 32 bitni ili dodati jos 2gb rama GL {#}

15 godina
protjeran
FPS problem

stavio sam 64 bit jer mislim uskoro kupit jos 2 gb ram-a, ali ne vjerujem da mi ram moze spustit fps za 250

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FPS problem

i ja sa konfom pod moj pc imam taj problem...mucia san se i znas kako san ga rijesia?maka cod jer san toliko izgubia zivaca da me vise ne briga...inace isto win 7 64 bit {#}

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
minikdo kaže...

stavio sam 64 bit jer mislim uskoro kupit jos 2 gb ram-a, ali ne vjerujem da mi ram moze spustit fps za 250

eto probaj staviti jos 2 jer moze biti da je to toga :)

15 godina
protjeran
FPS problem

Ok, nabavit cu kroz neko vrijeme onda jos ram-a. Btw, jel bi mi mogli preporuciti neki ram od 2 ili 4 gb, sto je isplativo, a da nije neka visoka cijena. Procitao sam negdje da kombiniranje razlicitih modela ram-a moze cak i usporiti racunalo. Ja imam neki Kingstonov model, 2 gb, pa nisam siguran sto uzet. Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
minikdo kaže...

Ok, nabavit cu kroz neko vrijeme onda jos ram-a. Btw, jel bi mi mogli preporuciti neki ram od 2 ili 4 gb, sto je isplativo, a da nije neka visoka cijena. Procitao sam negdje da kombiniranje razlicitih modela ram-a moze cak i usporiti racunalo. Ja imam neki Kingstonov model, 2 gb, pa nisam siguran sto uzet. Hvala

da samo pripazi da kupuješ isti taj kingston :) javi

15 godina
FPS problem

ram ti nece pomoc...imam i 4 gb i cfg san skinia i opet ne pomaze...vrati se na 32 bitni os pa ces imat fpsova ako ti je toliko bitno...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice