DX error

poruka: 5
|
čitano: 1.100
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
DX error

Svi driveri su instalirani.... DX je instaliran.... Uđem u bf4 igram 5 minuta crasha i pokaže se bjeli ekran i kasnije ovaj error..... ima li ko kakvih iskustava...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 12:20 (Du_Jo_Cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: DX error
Du_Jo_Cro kaže...

Svi driveri su instalirani.... DX je instaliran.... Uđem u bf4 igram 5 minuta crasha i pokaže se bjeli ekran i kasnije ovaj error..... ima li ko kakvih iskustava...

Jel ti to imaš integrušu ?

14 godina
protjeran
DX error

da, covjek ima laptop.

u biosu podesi graficku HD 4000 na 1024 MB.

vidis da ti pise da ti je minimum 512

0 0 hvala 0
17 godina
Re: DX error
Du_Jo_Cro kaže...

-GPU pokušava realocirati više RAMa, kojeg nemaš dovoljno tj 4GB je min. s diskretnom GPU, ovako VGA driver kad zatreba pokušava alocirati više (može do 1.7GB il tak nešt..) i tad nastane problem jer i igra traži više.. rješenje, dodaj još 4GB ili igraj druge igre. Možda postoji patch za integriranu VGA provjeri na njihovim stranicama..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
protjeran
DX error

Ma ovo mi je od rođaka laptop... malo san mu tia posudit bf4....... zna san već da ima malo rama ali me čudilo šta igra pet min odlično i tek onda se sje*e..... ništa hvala momci

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice