Sa DVD-a na komp

poruka: 12
|
čitano: 2.033
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sa DVD-a na komp

Imam jedan video materijal na dvd-u i htio bi ga prebacit na računalo. Kad odem na normalan način i povučem sve na desktop onda mi od 7min materijala pojavi video od nekih 20-tak sekundi. Neznam šta da napravim da prebacim normalno cijeli video.

radi se o .vob & .ifo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sa DVD-a na komp

Jel može netko pomoć molim vas?!

17 godina
Sa DVD-a na komp

Jednostavno sa DVD Decrypter-om skineš DVD na HDD.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matozan kaže...

Napravim to ,ali mi i dalje neizbaci cijeli video. Jel zna netko u čemu je problem??

14 godina
Realista kaže...
Matozan kaže...

Napravim to ,ali mi i dalje neizbaci cijeli video. Jel zna netko u čemu je problem??

Iako nisam nikada radio sa DVD Decrypter,odmah mogu reci da ne radis kako ti je kolega rekao!

100% DVD otvori sa DVD Dec.. i onda prebaci,ovako kako ti radis-naravno da ne ide!

17 godina
Sa DVD-a na komp

Nemam program pri ruci (na poslu sam), ali mislim da moraš ići na Mode, pa ISO > Read

Odrediš destinaciju/mjesto gdje će ti spremiti DVD na HDD i klikneš na ovu sliku gdje su prikazani DVD i HDD.

Neka me netko ispravi tko ima DVD Decrypter pri ruci, ako sam nešto krivo napisao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sa DVD-a na komp

Gle ovo,nisam probao,ali koliko vidim dosta ga hvale+FREE JE!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matozan kaže...

Nemam program pri ruci (na poslu sam), ali mislim da moraš ići na Mode, pa ISO > Read

Odrediš destinaciju/mjesto gdje će ti spremiti DVD na HDD i klikneš na ovu sliku gdje su prikazani DVD i HDD.

Neka me netko ispravi tko ima DVD Decrypter pri ruci, ako sam nešto krivo napisao.

Sve sam napravio kako si rekao ali mi se nakraju pojavi u .iso formatu. Ja bi da mogu gledat to i na kompu (znači da mi je u barem .avi formatu ako me kužiš).E da ,taj video mi radi normalno jedino u "Power DVD" playeru ,dok u ostalima mi ga skrati na svega 30 sekundi. Nekužim u čemu je fora.

17 godina
Realista kaže...
Matozan kaže...

Sve sam napravio kako si rekao ali mi se nakraju pojavi u .iso formatu. Ja bi da mogu gledat to i na kompu (znači da mi je u barem .avi formatu ako me kužiš).E da ,taj video mi radi normalno jedino u "Power DVD" playeru ,dok u ostalima mi ga skrati na svega 30 sekundi. Nekužim u čemu je fora.

Sa VLC Player-om možeš gledati filmove koji su u .iso slici/formatu.

16 godina

Napravi mapu sa imenom Film na desktopu odi ba dvd i otvori ga kopiraj sve fajlove i paste u mapu Film, nevidim u cemu je toliki problem. Meni je tako uvijek radilo.

Barcelona FC
17 godina
neaktivan
Matozan kaže...

Istina ,radi mi. Daj mi još samo objasni kako da prebacim iz .iso u .avi format a da mi kvaliteta ostane ista. Ubacio sam .iso u Any Video Converter Professional i pretvorio u .avi ,ali mi je kvaliteta slike pala. Jel ima neka druga opcija da prebacim u .avi a da kvaliteta slike ostane ista?

lp

17 godina
Realista kaže...
Matozan kaže...

Istina ,radi mi. Daj mi još samo objasni kako da prebacim iz .iso u .avi format a da mi kvaliteta ostane ista. Ubacio sam .iso u Any Video Converter Professional i pretvorio u .avi ,ali mi je kvaliteta slike pala. Jel ima neka druga opcija da prebacim u .avi a da kvaliteta slike ostane ista?

lp

Slika ti mora biti lošija kad ti konvertira u xvid/dvix/h624, eventualno da u postavkama najmjestiš

da ti da veću završnu datoteku, kako ne bi gubio toliko podataka prilikom konverzije.

Eventualno ako će te to zadovoljiti, možda je to ono što tražiš, možeš probati sa 7-Zip-om odraditi izvlačenje datoteka (VIDEO_TS i AUDIO_TS) iz ISO datoteke.

OVDJE su ti upute.

Na ovaj način nećeš gubiti kvalitetu - biti će ista kao i na DVD-u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 14:05 (Matozan).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice