Dual boot problem

poruka: 11
|
čitano: 1.613
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Ultra ultra ultra hitna pomoc!!!

Molim vas pomozite. Na svoj komp sam instalirao pokraj xp-a i vistu. Sve se uredno instaliralo, i sad kad upalim komp nece uopce uc, nema odabira os-a nista, samo nes pise updating sucessuful

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ultra ultra ultra hitna pomoc!!!
APazinjan kaže...

Molim vas pomozite. Na svoj komp sam instalirao pokraj xp-a i vistu. Sve se uredno instaliralo, i sad kad upalim komp nece uopce uc, nema odabira os-a nista, samo nes pise updating sucessuful

na istu particiju?
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
protjeran

Ne napravio sam novu particiju, znači nisam dirao xp

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Ultra ultra ultra hitna pomoc!!!

Čudno trebalo bi radit! Nikad nisam imao takav problem pa neznam kako ti pomoći...

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam si nedavno instalirao prvo xp86, zatim vistu64, i sve je bilo ok (naravno na različite particije)

normalno sam ulazio u oba OSa, najednom mi nije više prikazivao izbornik pa sam mislio da on to sam podesi koji češće koristiš pa sam kontao ak stisnem F8 il nešt da ću moći birati,

međutim, više nemam opciju vista (a particiju sa vistom nisam nikad ni otvarao u XPu)

GA-EP45-DS3L, Q9400, Corsair 450 W HX, Corsair XMS 2x2gb 1066 MHz, ATI 4670 512mb, WD 500gb, ANTEC 300
16 godina
neaktivan

xp zna obrisat boot driver viste,pa samo probaj ubacit disc vista i "popravak"

16 godina
neaktivan
Triton kaže...

ja sam si nedavno instalirao prvo xp86, zatim vistu64, i sve je bilo ok (naravno na različite particije)

normalno sam ulazio u oba OSa, najednom mi nije više prikazivao izbornik pa sam mislio da on to sam podesi koji češće koristiš pa sam kontao ak stisnem F8 il nešt da ću moći birati,

međutim, više nemam opciju vista (a particiju sa vistom nisam nikad ni otvarao u XPu)

Imaš program za editiranje tog boot-menija pa s njim popravi
Koji Windows je bitniji? 32 bitni ili 64 bitni? =) I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2009 11:28 (Bellatrix).
17 godina
protjeran
Dual boot problem

meni je Vistin SP1 riješio sve probleme dual boota (smrzavanje XP-a itd)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Triton kaže...

Imaš program za editiranje tog boot-menija pa s njim popravi
 pa taj program nije bespaltan?

mislim da mi je to smrdao TuneUp, nešto nisam zadovoljan ovom 2009kom, vrlo često mi tune up shredder pravi zzzzzzzzzzz filove i ne da obrisat

probat ću repairat sa vistinim cdom...
GA-EP45-DS3L, Q9400, Corsair 450 W HX, Corsair XMS 2x2gb 1066 MHz, ATI 4670 512mb, WD 500gb, ANTEC 300
16 godina
neaktivan
Dual boot problem

Htio sam te samo navesti na pravi program. Ali imaš OVDJE besplatan za download taj program.

Koji Windows je bitniji? 32 bitni ili 64 bitni? =) I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dual boot problem
Bellatrix kaže...

Htio sam te samo navesti na pravi program. Ali imaš OVDJE besplatan za download taj program.

Hvala Bellatrix!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice