Driver agent - koristan ili ne?

poruka: 3
|
čitano: 3.238
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

kad idem provjeriti ima li novijih drivera za komp uvijek mi ponudi taj "driver agent" koji, kao zna trebam li nagodradtiti drivere ili ne.

Jeli on pouzdan i treba li nadograditi drivere koje on predloži - vidio sam da moj CPU treba drivere, da LAN treba nadogradnju i sl.

Mada ja do sada nigdje nisam čuo za drivere za CPU ili LAN osim drivera za MB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja se radije klonim takvih programa jel mogu biti zarazeni sa nekim virusom ili su sami po sebi virus. Dok sam koristio win xp i sad kad koristim win 7 update sam driver-e tek kada nisam mogo pokrenuti neku igricu ili ak nesto nije radilo kak spada onda sam trazio nove driver-e. Jer sve dok rade stari driveri zasto ih update-ih jer se moze desiti da bas novi ne rade kak spada ili da uzroukuju neke nove probleme (imao sam par slucajeva).Uostalom koristim komp koji vec ima 6-7 godina pa bas i nema novih drivera za njega. To je moje vlastito mišljenje o takvim programima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je recimo bolji Driver Pack Solution jer već kada ga instaliraš ima veliku bazu drivera pa je koristan pogotovo na starijim računalima s xp-om (nije potrebna ni povezanost s netom pa nema ni problema s mukotrpnim traženjem drivera od prastare matične)

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice