Download program za slike iz mysql baze ?

poruka: 4
|
čitano: 2.369
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Download program za slike iz mysql baze ?

E ovako..potreban mi je program koji radi automatski save as il moze nekom kraticom..

Naime radi se o sljedecem. Ja otvorim galeriju slika koja ima ovo :

.com/gallery.php?id=71373

I pokazu mi se thumbovi slika..naime ima u galeriji 40 slika..sad svaka slika nakon sto kliknem na nju ima ovo :

.com/image.php?id=2878942

I moram rucno ici save as i dugo mi cekat..probao sam sa par download managera i sa FDM jer on ima pretrazivanje stranica i sad dodam link i on otvori al ovde ne vidi slika a ako su html stranice pokaze mi slike i samo selektujem i download..ovo nece..

Zafrkano mi je otvorit preko 100 slika i save as..

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Download program za slike iz mysql baze ?

Zar nema mysql baza cjelokupni export svih fajlova? cak mislim da mozes odabrati koje zelis u skinuti. U raru zipu tar.gz-u mogu biti.

www.crogen-clan.com
16 godina
neaktivan
crogen-clan.com kaže...

Zar nema mysql baza cjelokupni export svih fajlova? cak mislim da mozes odabrati koje zelis u skinuti. U raru zipu tar.gz-u mogu biti.

Je je ima al kad joj imam pristup..ovo je stranica na kojoj se nalazi galerija slika sa linkovima koje sam postavio..sad meni trea neki program s kojim bi mogao izvadit tj. snimit na racunar sve slike iz galerije sa pravom velicinom..ovako otvorim galeriju i vidim 150x100 i snimim tak sve al kad odem na svaku sliku i kliknem na nju i ona se uveca na svoju normalnu rezoluciju..

Nemam potpis osim na licnoj
15 godina
neaktivan

hm, aha nisam te odmah shvatio.. ako naletim na kakav program javim ti

www.crogen-clan.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice