Deamon Tools Pro trial problem

poruka: 5
|
čitano: 2.490
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kao što i sam naslov kaže, neće mi se installirati Daemon Tools Pro Advanced Trial.

Kaže "Trial period expired". Program sam uklonio preko Add or Remove Programs i sve očistio sa CCleanerom, i opet neće.

Može li mi tko reći kako da mogu installirati trial verziju programa?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nikako jer mislim da je neki podatak o tom programu ostao duboko u sistemu sto sprjecava instalaciju jer trial inace nebi bio trial{#}, barem mislim da je tako.

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Negdje ti je u registryju vjerojatno zabilježen podatak da je trial istekao.

No, reci mi, za što ti treba baš Pro verzija? Za većinu stvari koje koriste prosječni korisnici je dovoljna Lite. I sam ju koristim godinama i nisam još naišao na neku prepreku zbog koje bih uzimao Pro.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skineš program revo uninstaller....odeš pod opciju forced uninstall i upišeš daemon tools i ak ti nađe šta obrišeš i to je to..:)

blacky

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Deamon Tools Pro trial problem
TheGh0st kaže...

Kao što i sam naslov kaže, neće mi se installirati Daemon Tools Pro Advanced Trial.

Kaže "Trial period expired". Program sam uklonio preko Add or Remove Programs i sve očistio sa CCleanerom, i opet neće.

Može li mi tko reći kako da mogu installirati trial verziju programa?

Hvala!

Što kaže user Danny_HR uopće ti nije potrebna pro verzija..lite ti je sasvim dovoljna...

blacky
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice