D Particija Memory

poruka: 8
|
čitano: 959
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
D Particija Memory

Pozdrav svima.Imam jedan problem u particiji D,imao sam nekih 10gb slobodno..i kada sam instaliro neke igrice,zauzele su toliko da mi je samo na D ostalo 2.68mb(nego nije to toliko bitno koliko su zauzele)..Medjutim ja sam te igrice izbriso sa D,al ponovo mi je ostalo 2.68 mb,neznam sto..Dali neko moze da mi kaze u cemu je problem.Evo i sliku.

Izvinite slika je iz Safe Moda

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: D Particija Memory

"obrisao" (kao obrisao shotcuts) ili bas uninstalirao?

pogledao si foldere gdje su igre bile instalirane? da li su jos tamo ti folderi (ili sadrzaj foldera)?

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
16 godina
neaktivan
D Particija Memory

Unistaliro sam ih....Cak i sa Program Filesa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"cak i sa program files" pretpostavljam da znaci da si obrisao i foldere koje znaju ostaviti za sobom (zbog save-ova i slicnga) i isprazio recycle bin.

znaci vise ne postoje u nikakvom folderu na disku.

probaj jos nesto obrisati i pogledaj da li se povecava slobodan prostor.

usputno pitanjce.. koji AV program koristis?

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
16 godina
D Particija Memory

-isprazni kantu za smeće.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D Particija Memory

Pa Sa program filesa jesam i save,msm da to nema nikakve veze sa ovim sto sam ja pitao?

Koristim nod32

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D Particija Memory

Pa naravno da sam ispraznio Recycle Bin

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probaj s disk cleanup utilom procistiti D particiju.

probaj iskljuciti (ako je ukljucen) system restore za d particiju.

probaj defrag pustiti.

p.s. za AV sam pitao posto sam imao slucaj da su neki AV programi znali iz cista mira prilikom skeniranja racunala gutati slobodan prostor na disku svojim temporary datotekama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice