e ovako prije neki dan sam krenuo da napravim print screen, i radilo se o print screenu iz managera, i naravno bio sam u igri, pritisnuo print screen, i spustio sam manager sa alt+tab, no kad sam pastao print screen u paint, print screen mi nije bio uopće iz igre, nego ono 1. što se pojavilo na desktopu nakon spuštanja igre sa alt+tab, prvo sam mislio da mi nije uradio print screen, no međutim pokušao sam opet i opet isto, kad sam otišao u paint da pastam print screen, pastao sam svoj desktop, ništa iz igre. i sada nisam znao kako da napravim taj print screen iz managera pa sam pokrenuo Camstudio da snimim, i snimio sam ja to sve, nakon neke 2 min sam izašao iz igre, i spremio video na desktop i pokrenuo ga, i camstudio je snimao sve dok nisam ušao u igru, kad je u igru ušao snimio je sve crno i tako dvije minute samo crnog videa i opet nastavlja normalno snimati kad sam izašao iz igre, znači snimio je kako sam išao da stopiram snimanje. ne kužim šta se moglo desiti pa ne mogu print screen uraditi u igrama. print screen normalno radi sve dok ne uđem u neku igru, onda samo crno i ništa.
pomagajte, nemojte mi samo reći da moram raditi windowse, digao sam ih prije 2 mj, ali sad nemam dvd čitač, a ne da mi se dizati windows s bootablinog usba :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako vam nije dobro opisano evo da lakše shvatite šta se desi link, pogledajte prvih 15 sek videa i zadnjih 15 sek i bit će vam jasno o čem pričam.
https://youtu.be/lLCUsKuK3Zo
skini si fraps pa probaj s njim
radi mi sa frapsom print screen, ali zašto ne radi na normalni način? :S
...kad je u igru ušao snimio je sve crno i tako dvije minute samo crnog videa i opet nastavlja normalno snimati kad sam izašao iz igre...
Upoznaj nekog tko se zove overlay.
Ima jedna fora. Ponovno napravi print screen u igri (dobit ćeš crnu sliku), smanji paint na 1/4 veličine ekrana i probaj "kružit" sa njime po desktopu. Ako se ništa ne događa, upali neki video u VLCu, Gom playeru ili bsplayeru (ne Windows Media player) i odvuci taj crni print screen preko videa. Onda bi trebao nešto vidjeti ;)
Nekad PrintScreen ne može uhvatiti sliku iz igre/nekog media playera jer se ta slika vrti na overlayu a printscreen na zna hvatati overlay. Da ne objašnjavam dalje, googlaj.
A rješenje tvog problema je da koristiš Fraps, xfire ili neki drugi program za printscreenanje koji zna loviti overlay.
ne znam da li to ima veze s ovime što mi print screen ne radi, ali evo primjetio sam također recimo kad chrome minimiziram, a imam na utubeu neki video pokrenut, i prije kad dođem na ikonu chroma mišem na alatnoj traci, otvori mi se mali skočni prozor koji pokazuje šta se playa na utubeu, ali ni to mi ne radi više :S