Cpu usage 100% windows 7 help plz

poruka: 13
|
čitano: 1.462
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Bokljudi ovako imam jedan problem,naime cpu usage mi je citavo vrijeme na 100% i kada pogasim neke stvari koje se same pale prilikom ulaska u windowse (windows 7) dodje mi na nekih 8-20% sto god ostalo pokusavam ugasiti nemogu...problem je u tome,kada idem igrati warcraft 3 frozen throne ili League of legends opeet se proces popne na 100% i nikako nemogu spustiti neigrivo je..imam procesor intel celeron 2.7ghz 250 giga hard memorije i 2 gige ram memorije tako da mi nije jasno u cemu je problem iako to nisu ni malo zahtjevne igrice... a isto mi se dogadja kada udjem na internet.. ugl citavo vrijeme 100% mozes li mi ikako pomoci? hvala unaprijed..i stalno mi se pali svchost.exe kojem je momorija preko 900.000k i pojede citav usage...pa eto ako netko moze pomoc...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Probaj ugasiti Windows Update. On zna zakucat proc na 100%

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Cpu usage 100% windows 7 help plz

kako :D :) ja ti pojma o pojmu nemam,znam da mi je sve prije normalno radilo..

9 godina
neaktivan

jesam i tek je sada na 100% cijelo vrijeme,pali mi se neki trusted installer exe i svchost.exe i oba ih nemogu pogasiti

10 godina

ja sa imao problem takav na win 7...jos donekle nije iako je znao i 100% lupat cpu u idleu u igrama mi je zakucavao proc na sve 4 jezgre na 100% ...2 su mi mogucnosti .zaebali se windowsi i prolupali il prolupali od mojeg klokanja mjenjaja biosa itd itd.. sve u svemu rijesio sam to tako kada sam update napravio na win 10  i sad radi sve normalno..pa postoji mogucnost da ces i ti morat format i clean install ako nikako drukcije ne uspijes rijesit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
risbo120591 kaže...

jesam i tek je sada na 100% cijelo vrijeme,pali mi se neki trusted installer exe i svchost.exe i oba ih nemogu pogasiti

Jesi skenirao komp za viruse ili malware. Možda imaš bitcoin miner.

Skini ovaj antivirus i ovo i skeniraj

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 13:08 (Prince-Artas).
9 godina
neaktivan
Antivirus ne pomaze tu nikak, imam ja isto taj problem na w7 na laptopu a sve je zbog svc hosta..trazil sam rijeaenje al nema
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

gwx (update.. od početka ponude nadogradnje na w10, dok ne prođe ostavi satima.. preko noći). Svchost je sys proces (kojeg je 99% pokrenuo update-upgrade, + validator genuine)

-sys s 2GB se muči (upgrade + kreiranje installa od par GB) s +4GB se skrati vrijeme + ipak slab PC za današnje kriterije + stanje hdda..

edit: .. ovisno o instaliranim dodacima, kao .net, office.. i njihovim nadogradnjama, ponekad uopće ne prolazi update. Npr MSO-2007.. jer su sys stvari zajedničke. Tražiti ručno pojedine KBxxxxx je često beskorisno ili presporo (i nje 100% da će ikad proći). Tad je jednostavnije clean w7+sp1 + pustiti update (prvi od par sati + sve do pojave w10 ponude) i tek tad instalirati ostali soft.

edit2: kad jednom prođe taj (vjerojatno namjerno usporen-otežan) update, sve se vrati u normalu, radi normalno ... ali nije isključeno da se pojedini KBxxxx kroz godinu ponovi (opet namjerno, način kako MS tjera na w10 sve s w7-8) .. ili će za mjesec kad istekne free offer upgradea biti normalno za daljnje nadogradnje (to se nikad ne zna, MS).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 14:33 (ihush).
9 godina
neaktivan

kako napravit update sa win 7 na win 10?

9 godina
neaktivan
kako update sa win 7 na win 10?
16 godina

-kao i sve drugo, tako da zadovoljiš requirementse. To osim licence uključuje i preduvjetovane updateove+porvjeru. Nakon tog 'klikom' ili automatikom.

9 godina
neaktivan

moze link barem...malo sam blentav za te stvari...

16 godina
risbo120591 kaže...

moze link barem...malo sam blentav za te stvari...

- postoje teme, postoji google.. link? juzer koji to ne može skontat bolje da ništa ne dira (jer je s MSovih servera, sve čisto, jednostavno, pa čak i jezik.. klik-next..).

ili kako se to radi, .. za primjer i prvi link za win 10.. teško? :)

edit: - da, tamo je 'skriven' button 'NADOGRADI' .. čisto da izbjegnemo nesporazume. ;-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 17:44 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice