Antivirusni programi !? zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 4.367
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Antivirusni programi !?
pitanje

Ovako, ali samo neka pišu po mogučnosti oni koji baš imaju iskustva:

-Koje je antivirusne programe najbolje koristiti na compu? -za obranu od virusa,spawarea,i toga (danas me je comp zezao vjerojatno zbog nekih napastnika-koji se nalaze na compu-mogfuće da su ''ušli'' preko crakera i toga što sam skidao).

Pa me zanima koje su najbolje kombinacije za zaštitu compa od svih tih stvari koji mogu šteti compu-hard disku i svemu tome ?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Antivirusni programi !?

NOD32 + Malwarebytes i siguran si

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antivirusni programi !?

definitivno nod32

Da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antivirusni programi !?

ja bi ti preporucio nod32+ss&d

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antivirusni programi !?

Pa koliko ti imaš s tim virusima problema!?

Vidim da si otvarao sličnu temu ljudi su ti tamo preporučivali dobre programe.

Nemože ti sad nitko preporučiti ono što će te 100% zaštiti od napada kad skidaš te crackove i slično! Uvijek će biti mogućnost da zaraziš računalo i to ti je sigurno. Jer ljudski faktor je jako bitan u sigurnosti surfanja netom.

Stavi

NOD 32

SuperAntispyware

SpywareBlaster

I firewall od PC tools-a!

Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antivirusni programi !?

Ja nisam neki stručnjak al je meni najbolji AVG free. a čuo sam da je i norton internet securiti 2009 dobar

0 0 hvala 0
17 godina
Antivirusni programi !?

Od besplatnih antivirusnih programa najbolja je Avira Free 9 a ona je cak i bolja od dosta programa koji se placaju, Spybot je zastario  i on nije efikasan uopce. Najbolji skeneri za napasnike i viruse su Malwarebites i Superantispyware Free i ako koristis ove programe nisi platio niti lipe i bit ces dobro zasticen samo prije svakog skeniranja s njima napravis Update a krekiranu i slicno sređenu zastitu ne koristi nikad takva zastita se baca kroz prozor!!Cool

http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 14:23 (rambox).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Antivirusni programi !?

ja imam nod32 i zeznuo me dobio sam Agenta ODGa - vrsta trojanca i sad ga se nemogu rijesiti ...

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice