Amd hdmi audio no sound

poruka: 3
|
čitano: 1.506
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Amd hdmi audio no sound

Ovako znaci imam problemcic mali koji me izbacio iz takta.
imam na kompu spojenu televiziju prkeo grafe i uredno je radio hdmi audio na telki i u kodiju default device je bio hdmi i imo zvuk.
E sad od kako sam napravio nadogradnju drivera za grafulju jer me davilo da napravim pa ajd da napravim. od onda problemi danas ocu gledat kodi nema zvuka. odem u postavke vidim zvucnici kao default ajd odaberem hdmi nema zvuk.
stisnem da je default device hdmi nema zvuk.
u windows media player odaberem da je hdmi glavni default device i baca gresku nemoze uredaj se koristi.
kad idem u postavke i kad ocu testirat zvucnike opet greska nemoze jer se trenutno koristi. znai nesto je preuzelo kontrolu nad hdmi audio i ne dopusta drugim appovima da pusta zvuk.
ima ko kakvo rjesenje il ce da rollbackam stare drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Amd hdmi audio no sound

ok kad se smirio rijesio ocigledno nisam jedini svi koji su digli nove drivere za amd imaju taj problem preko hdmi audia
evo link
https://community.amd.com/thread/184657
kratko receno samo rollback driver od audia za hdmi i tjt

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Amd hdmi audio no sound

Evo i ja imam sličan problem samo što meni radi zvuk na slušalicama ali na TV-u neće nikako. nešto sam petljao po drajverima tako da mi sad kod AMD High Definition Audio Device stoji jedan uskličnik žuti. A u device statusu mi stoji "Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52)".

Ni sam više neznam kako rješiti problem ovo me muči već dva tjedna pa vas molim za pomoć.

Nemogu raditi Roll Back Driver

Evo uspio sam napraviti napokon. izbrisao postojeće i instalirao verziju stariju i sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 21:11 (vranski).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice