AA,antistropic,rez 1690x1050 ps3 ipak????

poruka: 5
|
čitano: 1.334
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
antialiasing,rezolucija,urote ps3 ka pc kulturi
pitanje

pozdrav svima,imam nekih problema sa kompom već duže vrijeme,i nikak da im stanem na kraj pa reko da priupitam tu možda se nađe neko konačno sa idejom koja bi možda nakon tisuće predloženih mogla bit prava!

prije cca 8 mjeseci imao sam dvojbu,plejka il komp,i radi moje preferiranosti ka strategijama odlučih se za komp,složio sam neš,ovak: intel core2quad 6600,geforce8800 gts,4gb rama na visti 32bitonjaka,i philipsov 200ws za koji mi isto upadaju sumnje da bi mogo bit problem

situacione je slijedeća,u 90% igara mi izgleda da se javlja problem sa AA-om ili antistropingom,i to najviše na rezoluciji 1680x1050,kod gotovo svih igara,dok na 1440x900 izgleda bolje na recimo company of heroes,no to je i razlog bio što je na rezolucijma manjim od 1680x1050 slika malo zamućenija,al sam kupio dvi kabel,pa je slika oštrija na nižim rezolucijama

problem se najviše vidi kod fps-ova tipa crysis,gdje izblizine sve izgleda doro,dok,čim malo u daljini cca bi to bilo 10 metara(hipotetski:)) pa nadalje,se javlja problem antialiasinga odnosno čudnih crta nepravilnih,odnosno kao da aa neradi a stavljo sam ga na nekih 4x,poboljšanja u odnosu na AA off gotovo da i nije bilo ,situacija je i u brothers in arms ista,odnosno gora,katastrofalna,pošto kod nikog nisam mogao vidjet te igre na nekom drugom računalu,teško mi je bilo za usporedit,ali isječke koje sam gledao na jubitou,gamespotu....u hd,gdje se stvari mogu dobro vidjet,moj brothers in arms je potpuno druha igra...problem je i kod farcry duje,ali ne toliko drastičan,assassins creed također,dok mi company of heroes izgleda najbolje od svih i to na 1440x900,tamo pak nije problem AA-a tolik,kolko mi se na 1680x1050 čini kao da su texture prenaglašene?!?!,nije to drastično ali...kažem,dobru lovu sam utuko u komp,i nisam zajedlica,ali oću bar da mi 3 od 5 igara funkcioniraju normalno a ne da instliram novi hit i plaćem uspoređujući ga na mom kompu i gledajući na youtubu i diviti se...

velim,niko iz ekipe ne hala niš na kompu,(osim PESa i football managera:)),pa neam di usporedit,ali znam da bi grafika trebala biti puno bolja,sve su mi postavke na maximum u gotovo svim igrama,jedino di problema nisam imo je gears of war,tamo je se super,u fallout 3 također,malo na 1680x1050 isto texture,al niš strašno,dok je call of duty worl at war opet dost velka razlika

meni se ponekad čini da uopće nema razilke stavio ja sve na min ili maximum

probo sam koristiti i nHancer,koji je pomogao u mass effectu, i warhammeru-soulstorm,i to dosta,dok u Coh-u, farcry2,assassins creedu i brothers in arms nije ništa pomoglo,a isprobo sam sve moguće kombinacije-supersamplinga,multisamplinga,combined,omogućavanja HDR-a,kompatibilnosti od generalne do 00...145, 200000....

situacija je više manje ok u COD-u 4,

Siguran sam da problem nije u GPU-u jer znam kak to izgleda kad ode,nije mi tolka banana,al uspoređujući kaj sam vidio kak bi to trebalo izgledat u reviewima.....no comment

probo sam i drivere,nije pomoglo,a i izbjegavam ih instalirat od 178.24,koji mi rade ok,ništa od situacije nepoboljšavaju,a pošto iz navedenih razloga neam volje igrat te igre igram jedino COHna netu, a svi driveri nadalje od tog mi nešto opako sa COH-om naprave i igra mi šteka koda je konf. preslaba ( a nije) i to stavio ja settings na maximum ili minimum,isto jer

dali je to stvar viste???

dali je monitor??

dali je grafička??

dali to jednostavno mora bit tak jerbo me i inače ne prati sretna zvijezda pa me i to mora mučit još??

dali neko končano može riješit

ajde plz pomagajte,presurfo sam net,na sve moguće teme,nisam uspio niš nać:((((((((((((((((((((((((((((((((

p.s. tipfeler u naslovu 1680x1050:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 19:52 (Agramer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA,antistropic,rez 1690x1050 ps3 ipak????

daj pogledaj jel ti je ukljucena ova opcija u nvidia control panelu (vidi sliku).

slika slika
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AA,antistropic,rez 1690x1050 ps3 ipak????
autorov komentar

nije,neg piše application controled

život je iluzija izazvana nedostatkom online gaminga
17 godina
neaktivan

pa stavi onda override aplikation seting, pa vidi jel radi AA

16 godina
neaktivan
autorov komentar

ništa,isto je

život je iluzija izazvana nedostatkom online gaminga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice