Skinuo sam neke drivere (nezz ni ja za sta .. ili za grafu ili za monitor) i kada sam instalirao rezulocuija mi se promjenila iz 1680x1050 na 1280x1024 ... i ja rekao nema veze promjenit cu desni klik<properties ali tamo nisam mogao vratiti na 1680x1050 nego je bilo max. 1280x1024 ... zatim sam otisao u nvida control panel i dodao tu rezoluciju 1680x1050 i stisnuo spremi promjene .. medjutim .. sad u igrama nemogu staviti vecu rezoluciju od 1280x1024 .. WTF?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako je jučer radilo sve normalno napravi system restore i vrati sistem na stanje kakvo je bilo jučer
problem riješen u 2 minute
jucer je instaliran windows ...
jucer je instaliran windows ...
provjeri ti za svaki slučaj možeš li vratiti windows na stanje kakvo je bilo jučer ?
ako možeš,učini to
ako ne,vrati drivere na staru verziju
ma nezz uopce za sta su to driveri .. koristio sam onaj program iz bug dvda DriverEasy da mi nadje novije verzije drivera ... i ja sam ih skinuo i instaliraju ..
ma nezz uopce za sta su to driveri .. koristio sam onaj program iz bug dvda DriverEasy da mi nadje novije verzije drivera ... i ja sam ih skinuo i instaliraju ..
pogledaj ti u system restore za svaki slučaj
meni se tako na starom kompu nešto shebalo sa netom,ja lijepo system restore i sve radi perfektno
ako ne znaš za šta si drivere skinuo onda si u frci
ako ne možeš system restore onda ruši windowse i opet instaliraj,ionako nemaš ništa na njimašto ne možeš vratiti kad si ih instalirao jučer
Bug ti je napravio bug na kompjuteru 
SyncMaster se zove to sto sam skinuo .. sad sam vidio u onoj temi gdje si stavio sliku od onog programa za clockanje ati kartica (ima izbornik SyncMaster) ...
za sta je to uopce ?
SyncMaster se zove to sto sam skinuo .. sad sam vidio u onoj temi gdje si stavio sliku od onog programa za clockanje ati kartica (ima izbornik SyncMaster) ...
za sta je to uopce ?
koliko ja znam to je vrsta monitora
znači da si skinuo drivere za monitor
probaj vratiti drivere monitora na staru verziju