Wireless opet problem

poruka: 16
|
čitano: 4.179
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wireless opet problem
pitanje

Imam dva kompjutera jedan na katu jedan na prizemlju. ornji mi je spojen priko routera na internet. Stavio sam u dojnji DLINK-ovu wireless karticu tako da se mogu bezicno spojit sa routerom i na internet. ALI... nece da se spoji tj. nadje mrezu ali nakon nekog vremena pukne pa kad opet idem nac mrezu nece da nadje.Signal mi isko varira sa very good do low.

imam laptop koji se moze spojit na router bez greske i na dojnjem katu. nekad se desi i to cesto da kad stavim laptop kraj dojnjeg kompjutera da ni tad kompjuter nemoze nac mrezu... Sta moze bit problem ovoga???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Wireless opet problem
prihvaćeno rješenje

ako nije problem do wireless-om, onda je sto posto softwarske naravi, ili driveri ili te sistem zeza

probaj skinuti nove drivere sa d-linkove stranice i onda isprobaj

17 godina
Wireless opet problem

zaj... to D-LINK SMEĆE!

kupi netgear wireless karticu, stavi u komp i uzivaj!

netgear je DALEKO bolju u wireless-u od D-LINK-a

ili prije kupovine premjesti komp na neko drugo mjesto gdje lap ima signala.

mozda jednostavno na tom mjestu imas los signal

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 11:19 (sasa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Wireless opet problem

koju marku rutera imas?

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless opet problem
prihvaćeno rješenje

Ja imam Zyxelov P-660HW D3 ruter i D-linkov usb w-stick, Ruter je u prizemlju a PC na katu, cca 10m udaljenost, i uvjek odličan signal i nema problema sa vezom. Jedno vrijeme me zezalo no conecctivity ali to je bilo softwerski nešto , jer update drivera i sad sve radi savršeno... Malo se igraj i moralo bi raditi savršeno, koliko god se pričalo da su Zyxel i d-link loši... :P

(EDIT: Povremeno hvatam nečiju mrežu u susjedstvu sa tim d-linkom, znaci barem 30m udaljenosti, znaci tesko da te hardwer muči...)

Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 23:51 (Bocky).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless opet problem
autorov komentar

da updata sa driver sad je situacija bolja al opet nekako nije na optimalnoj brzini... uglavnom to je to... hvala meštri

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wireless opet problem

Stari mi je kopao po laptopu i sad mi laptop ne vidi ruter. Vidi sve ostale rutere ali ne i moj. Što je najbolje Frendov Laptop vidi i moj ruter i uredno se može spojiti preko njega.....POMOĆ.....molim vas HITNO

0 0 hvala 0
17 godina
Wireless opet problem

Ako imaš Vistu onda prvo SORRY, a sada probaj obavezno stavit software od bežićne mrežne a ne koristit onaj katastrofalni od windows-a.

Ako imaš XP, instaliraj minimalno SP3, a software preporućam.

Javi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako se tiće mene onda.......Windowsi XP su gore sa SP3..... Gore je Orginalan softver, a i onaj od Windowsa i niti jedan ga ne vidi..... Na frendovom laptopu ovaj od Windowsa vidi sve Routere.... Nije mi jasno kako je uopće moguće.....mislio sam prvo da je wireless otišao, ali da je krepao nebi vidio druge, a ne da vidi 2 routera od susjeda, a moj ne.....užas.....

16 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Ako imaš Vistu onda prvo SORRY, a sada probaj obavezno stavit software od bežićne mrežne a ne koristit onaj katastrofalni od windows-a.

Ako imaš XP, instaliraj minimalno SP3, a software preporućam.

Javi

JA sam koristio XP SP2 pa sam se prebacio na Vistu SP1, i isti problem tako da nemozes kriviti OS, koristio sam i orginalni software D-linka, ali nije ni u tome problem, sad koristim vistin software i sve sljaka super, samo dobri driveri :D
Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
17 godina
neaktivan
wep

Pozdrav...imam intel 2915 wlan karticu. Dali je moguće s njom probiti wep i kako....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: wep
autorov komentar
mojeracunalo.webs.com kaže...

Pozdrav...imam intel 2915 wlan karticu. Dali je moguće s njom probiti wep i kako....

svaku je moguce probit.... a kako? pomocu nekoliko alata koji se nalaze na trzistu (tj. internetu)

17 godina
neaktivan

Dali je moguće s njom probiti wep i kako....

S tom karticom nije moguće. Programi s kojima se to radi zahtijevaju hardver sa Atheros chipsetom.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 10:21 (macak).
17 godina
neaktivan
Abomb kaže...

svaku je moguce probit.... a kako? pomocu nekoliko alata koji se nalaze na trzistu (tj. internetu)

A koji programi?

17 godina
neaktivan
macak kaže...

S tom karticom nije moguće. Programi s kojima se to radi zahtijevaju hardver sa Atheros chipsetom.

Hm...a koju bih onda karticu mogao kupiti....neku ono što bolju, a opet što jeftiniju!!???

16 godina
macak kaže...

Hm...a koju bih onda karticu mogao kupiti....neku ono što bolju, a opet što jeftiniju!!???

Ja sam naravno svoju mrezu probijao sa dlink wireless adapterom

i koristeci backtrack tada neke starije verzije ovdje imas vec temu na backrack

A.D.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice