Vip mobilni internet, network cable unplugged

poruka: 8
|
čitano: 2.529
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

...ok forumaši problem je sljedeći...imam Vipov mobilni internet, spaja se preko Vodafone Mobile Connecta, stick je huawei K3765 i preko dva produžna usb kabla je spojen na usb ulaz na kompu naravno...upalim komp sve radi savršeno, internet radi, i nakon nekog vremena mi se pojavi balončić sa porukom: local area connection, network cable unplugged i internet veza se prekine, ali na VMC piše da je i dalje spojen i sada dok sam pisao prekinila se najmanje 5 puta...moje privremeno rješenje je da u VMC-u prekinem vezu i ponovno spojim, ali je to jaaako iritantno i zato mi treba pomoć od vas dobrih ljudi...također sam primjetio da se češće odspaja kada nešto skidam poput filma ili igre preko torrenta, ako to može kako pomoći...pokušavao sam reinstalirat cijeli VMC nije radilo, nabavit nove drivere za stick preko Driver Geniusa, nije uspjelo...šta bi još mogo probat da mi više ne iskače ta porukica i ubija mi internet ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Vip mobilni internet, network cable unplugged
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan

...ok budem probo...misliš da je do njega što pokazuje da je cable unplugged ? Zato što mi VMC radi dobro.

16 godina
moderator

neznam što je, al eto ništa te ne košta probat :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan

ok ok...jel ima veze ako sam preko vip carneta ?

16 godina
moderator

imaš u drugom postu objašnjeno kako kod carneta podesiti postavke, sve ti je tamo

13 godina
neaktivan

...dial - up ne radi, ali valjda će radit sa VMB-om

16 godina
neaktivan

A nije ti palo napamet da stick preko dva usb kabla gubi struju te se gasi? Ajd probaj bez kablova ili makar bez jednog od njih....

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice