Večer i pozdrav svima ovako imam ptanje ,da li je moguće povezati više računala zajedno i da se oni mogu kontrolisati preko jednog pc-a koji bi bio glavni zanima me to jer u školi imamo više pc-ova pa bi htjeli da ih povežemo pa da profesor ima kontrolu nad njima,pa molim vas recite mi da li treba kakav softver za to ,switcheve imaju i kablove šta je još potrebno i ako netko može objasniti.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To radiš pomoću Remote Desktop Connectiona.
Start > Accessories
Mežeš napravit i da ti imaš kontrolu a ne prof
To radiš pomoću Remote Desktop Connectiona.
Start > Accessories
Mežeš napravit i da ti imaš kontrolu a ne prof
Ako je samo to onda hvala puno ,razmisliću o tome
Windowsow Remote Desktop nema toliko mogućnosti kao npr. TeamViewer ili LogMeIn kojim možeš upravljati drugim računalima čak i s mobitela.
Naš profesor koristi net support school :D preko mreže ima sve kompove u učinoici na svome ekranu i može na ući u njim, vidjeti šta radimo, ugasiti i to :D
Možda i ima, ali ja sam mislio konkretno na ovo: http://www.netsupportschool.com/
Windowsow Remote Desktop nema toliko mogućnosti kao npr. TeamViewer ili LogMeIn kojim možeš upravljati drugim računalima čak i s mobitela.
Nemislim da bi baš profesor sad stalno ukucavao id-ove za svaki komp ,kako radi ovaj drugi LogMeIn
Naš profesor koristi net support school :D preko mreže ima sve kompove u učinoici na svome ekranu i može na ući u njim, vidjeti šta radimo, ugasiti i to :D
Imaš li link do tog programa jer meni treba upravo takav da može ući ,da može vidjeti šta radimo ugasiti ako imaš pošalji mi na pp :)
Skini sa neta netsupport school on je odlican ali nije free moras ga skininit sa crackom .