Upravljanje računalima

poruka: 9
|
čitano: 2.290
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Upravljanje računalima

Večer i pozdrav svima ovako imam ptanje ,da li je moguće povezati više računala  zajedno i da se oni mogu kontrolisati preko jednog pc-a koji bi bio glavni zanima me to jer u školi imamo više pc-ova pa bi htjeli da ih povežemo pa da profesor ima kontrolu nad njima,pa molim vas recite mi  da li treba kakav softver za to ,switcheve imaju i kablove šta je još potrebno i ako netko može objasniti.Hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Upravljanje računalima

To radiš pomoću Remote Desktop Connectiona.

Start > Accessories

Mežeš napravit i da ti imaš kontrolu a ne prof Cool

15 godina
neaktivan
Joco55 kaže...

To radiš pomoću Remote Desktop Connectiona.

Start > Accessories

Mežeš napravit i da ti imaš kontrolu a ne prof Cool

Ako je samo to onda hvala puno ,razmisliću o tome Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
15 godina

Windowsow Remote Desktop nema toliko mogućnosti kao npr. TeamViewer ili LogMeIn kojim možeš upravljati drugim računalima čak i s mobitela.  Cool

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
Upravljanje računalima

Naš profesor koristi net support school :D preko mreže ima sve kompove u učinoici na svome ekranu i može na ući u njim, vidjeti šta radimo, ugasiti i to :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mislim da je net op school a ne support. Ispravite me ako griješim
16 godina
neaktivan
J3ckYYY kaže...
mislim da je net op school a ne support. Ispravite me ako griješim

Možda i ima, ali ja sam mislio konkretno na ovo: http://www.netsupportschool.com/

15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Windowsow Remote Desktop nema toliko mogućnosti kao npr. TeamViewer ili LogMeIn kojim možeš upravljati drugim računalima čak i s mobitela. Cool

Nemislim da bi baš profesor sad stalno ukucavao id-ove za svaki komp ,kako radi ovaj drugi LogMeIn

xDinichx kaže...

Naš profesor koristi net support school :D preko mreže ima sve kompove u učinoici na svome ekranu i može na ući u njim, vidjeti šta radimo, ugasiti i to :D

Imaš li link do tog programa jer meni treba upravo takav da može ući ,da može vidjeti šta radimo ugasiti ako imaš pošalji mi na pp :)

15 godina
neaktivan
Upravljanje računalima

Skini sa neta netsupport school on je odlican ali nije free moras ga skininit sa crackom .

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice